Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőDigestMax enzimek >> 1 találat

DigestMax - 60 db kapszula

DR Intenzyme DigestMax étrendkiegészítő kapszula. Növényekből kivont lipáz, amiláz, proteáz enzimeket tartalmaz, és egyéb növényi kivonatokat DR kapszulában.

A DR rövidítés jelentése: Delayed Release (késleltetett kibocsátás). A kapszula a hatóanyagokat védve, sértetlenül áthalad a gyomron, és kb 45 perccel a lenyelés után, a vékonybélben engedi ki a tartalmát, így az enzimek hatásfoka megnő. Növényi alapú, vegetariánus kapszula.

Az emésztőenzimek hiánya esetén gyakori a puffadás, gázképződés, böfögés, gyomorpanaszok és a tápanyagok elégtelen felszívódásából eredő hiánybetegségek. Az enzimhiány szerepet játszik a korai öregedésben.

Az enzimek a szervezetünkben lejátszódó minden folyamatban, így az emésztésben és kulcsszerepet játszanak. Az emésztőenzimek feladata, hogy elősegítsék a tápanyagok kémiai lebontását. Kutatások bizonyították, hogy a kor előrehaladtával, az emberi szervezetben az enzimtermelés fokozatosan lelassul, az enzimszint csökken, mely krónikus betegségek kialakulásához vezethet. Másrészt a szokásos főzési eljárások az étel enzimjeit 100%-ban megsemmisítik. Manapság általános az enzimhiányos étrend. Így a saját enzimkészletünk gyorsan kimerül, aminek káros következményei vannak az egyes szervekre. Ezért tanácsos minél több nyers, hőkezelés nélküli élelmiszert fogyasztani, illetve a főtt ételek mellé enzimpótlást alkalmazni.

Összetevők: Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj száríímány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zöldség extract (paradicsom, hagyma, káposzta, papaya, ananász kivonatok), kapszula borítása: zselatin (zselésítő anyagok: Hipromellóz, Gellángumi).

Hatóanyagok egy kapszulában:Lipáz enzim aktivitás 60 u/g min
Amiláz enzim aktivitás 320 u/g min
Proteáz enzim aktivitás 500 u/g min
Össz polifenol 11,69 mg
- ebből flavonoid 8,19 mg

Ajánlott napi adag: 1-2 kapszula.
Ár: 5900 Ft

DigestMax enzimek >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved