Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőNatto DR kapszulában >> 1 találat

Intenzyme Natto DR kapszulában - 60 db kapszula

Intenzyme Natto DR étrendkiegészítő kapszula DR (delayed release), azaz késleltetett felszívódású, vegetariánus kapszulában. Nattokináz enzimet, kvercetint, rezveratrolt és Flavin7 bioflavonoidokat tartalmazó készítmény. A nattokináz enzimet egy hagyományos japán ételből, a nattóból vonják ki, ami a szójabab fermentálásával készül, a Bacillus natto segítségével. A nattokináz egy fibrinoldó enzim, ami oldja a vérrögöket. Támogatja az egészséges koleszterinszintet és vérnyomást. Támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését, a tiszta érfalakat.

A kvercetin és a rezveratrol is végi a szív- és érrendszser egészségét.

A Natto Intenzyme segítségével természetes úton tudjuk kivédeni az érrendszeri ártalmaknak a kialakulását, illetve csökkenteni a kialakult problémákat;. A nattokináz enzim egy szójababból fermentációval készült ősi, ma is népszerű japán ételbõl, a nattoból kivont enzim, amit 1980-ban Dr. Hiroyuki Sumi fedezett fel, miközben 173 természetes anyagot vizsgált a vérrögfeloldó képességüket és az egészséges vérkeringést támogató szerepüket vizsgálva. A nattokináz tisztítja az ereket, hígítja a besûrûsödött vért a vérrögök feloldásával, támogatja a normális vérnyomást és a tiszta érfalakat.

A flavonoidok kiemelkedõen pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Növelik az érfalak rugalmasságát..

Összetevők: Flavin7 bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), nattokinase enzim (szójabab kivonat), Sophora Japonica L. virág kivonat (kvercetin), Polygonum cuspidatum gumó kivonat (rezveratrol). Kapszula:: zselatin (zselésítő anyagok: Hipromellóz, Gellángumi).

Hatóanyagok 1 kapszulában:
Nattokináz enzim 150 mg
Kvercetin 49 mg
Rezveratrol 49 mg
Össz polifenol 6,68 mg
- ebből flavonoid: 4,68 mg

Ajánlott napi adag: 1-2 kapszula.

Ár: 5700 Ft

Natto DR kapszulában >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved