Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőBromelin és papain kapszula >> 1 találat

Brompapa kapszula - 60 db kapszula
Intenzyme Brompapa kapszula - Bromelin és papain enzimeket és növényi őrleményeket tartalmazó étrend-kiegészítő DR (delayed release), vagyis késleltetett felszívódású kapszulában.

A késleltetett felszívódású kapszula lehetővé teszi, hogy a tartalma csak a megfelelő helyen szívódjon fel. A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. A késleltetett felszívódású kapszulában a hatóanyagok 45 perccel a bevétel után a gyomor savas közegén védetten átjutva kezdenek felszívódni, már a béltraktusban. Növényi alapú, vegetariánus kapszula.

A bromelin egy proteáz (fehérjebontó) enzim, ami az ananászban található. A bromelin természetes, emésztést segítő anyag.

A papain is proteáz enzim, a papaja gyümölcsben található. szintén az emésztést támogatja.

Mindkét enzim segít a fehérjék lebontásában és emésztésében, és mindkét enzimnek gyulladásgátló hatása is van.

Az európai népgyógyászatban régóta használt articsóka a kutatások szerint támogatja az emésztést, a máj és az epehólyag egészséges működését. A megfelelő epehólyag-működés elősegítése által csökkentheti az emésztési kellemetlenségeket.

Összetevők: Flavin7 bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye mag-héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), articsóka őrlemény (cinarin), papain enzim papayaból kivonva, bromelin enzim ananászból kivonva. Kapszula:: zselatin (zselésítő anyagok: hipromellóz, gellángumi)

Ajánlott napi adag: 1-2 kapszula.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

Articsóka őrlemény: 150 mg
- ebből cinarin 1,5 mg
Papain enzim 25 mg
Bromelanin enzim 25 mg
Össz polifenol 6,68 mg
- ebből flavonoid 4,68 mg

Nettó tömeg: 31 g (60 gb x 517 mg)
Ár: 4600 Ft

Bromelin és papain kapszula >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved