Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőK2-vitamin >> 1 találat

Flavitamin K2-vitamin - 60 db kapszula

Flavitamin K2-vitamin étrendkiegészítő kapszula, K2-vitaminnal és Flavin7 bioflavonoid komplexszel. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

A K-vitamin ugyan zsírban oldódó vitamin, de a szervezet nem tárolja hosszú ideig. A K1-vitamint főleg a zöld leveles zöldségekkel visszük be a szervezetbe, a K2-vitamint pedig a bélbaktériumok termelik.

A K2-vitaminnak fontos szerepe van a csontképző folyamatokban, az egészséges csontsűrűség fenntartásában. A K2-vitamin azáltal fejti ki a hatását, hogy szabályozza a kálcium-anyagcserét, a kálciumot a vérből a csontokba irányítja, másrészt nem engedi a kálciumot az erek falán lerakódni.

Egy metaanalízises elemzés megállapította, hogy a K2-vitamin hatására 60%-kal csökkent a csigolyatörések száma, 80%-kal a medencetörések és 80%-kal minden egyéb törés kockázata (Cockayne és munkatársai, 2007)

A K2-vitamin lassíthatja vagy akár vissza is fordíthatja a szív és az erek elmeszesedését. (Rotterdam vizsgálat)

"Egyre több bizonyíték utal arra, hogy a nyugati társadalom szubklinikai mértékű K-vitamin-hiányban szenved. Régen azt feltételezték, hogy K-vitamin-hiány ritkán fordul elő. Úgy gondolták, hogy a K-vitamin táplálkozással könnyen bevihető, illetve a bélrendszerben élő baktériumok biztosítják a szükséges mennyiséget. Az újabb tudományos adatok azonban azt mutatják, hogy táplálékunk nem tartalmaz olyan sok K-vitamint, mint azt korábban gondolták. Még kiegyensúlyozott étrend mellett is elfordulhat, hogy a bevitt K-vitamin mennyisége nem elégíti ki a szervezet igényeit. Ez különösen aggasztó, figyelembe véve, hogy CJ Prynne kutató szerint a táplálékkal bevitt K-vitamin átlagos mennyisége ma jelentősen kisebb, mint 50 évvel ezelőtt volt, és a K-vitamin napi fogyasztása 1950 óta fokozatosan csökken." (Wikipédia)

Összetevők: Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), K2-vitamin (menaquinone-7), kapszula: zselatin, színezék (tittán-dioxid).
Nettó tömeg: 36 g (60 db x 600 mg)

Hatóanyag-tartalom napi adagban (1 kapszulában):
- K2-vitamin (menaquinone-7) 100 µg NRV: 133,3%
-Összes polifenol: 16,3 mg ± 10%
  - Ebből flavonoid: 11,4 mg
NRV: a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula.
Véralvadásra ható gyógyszerek szedése esetén konzultáljon orvosával.

Ár: 1700 Ft

K2-vitamin >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved