Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőC-vitamin 2 phosphate >> 2 találat

C-vitamin 2 phosphate - 100 db kapszula
C-vitamin-2-phosphate étrendkiegészítő kapszula. Magnézium-L-ascorbyl-foszfátot és D3-vitamint tartalmaz. Leírását lásd a 30 db-os kiszerelésnél.

Ez a 100 db-os kiszerelésű termék a nagyobb fajta kapszulában van, 500 mg magnézium-L-ascorbyl-phosphátot és 4000 Nemzetközi Egység D3-vitamint tartalmaz. (A 30 db-os termék a kisebb kapszulában van, az 230 mg magnezium-L-ascrobyl-phosphatot és 4000 NE D3-vitamint tartalmaz.)
Ár: 28000 Ft

C-vitamin 2 phosphate - 30 db kapszula

C-vitamin-2-foszfát étrendkiegészítő kapszula D3-vitaminnal.

A C-vitamin-2-foszfát a C-vitamin egy új formája, melynek figyelemreméltó hatása, hogy kísérletben jelentékenyen lelassította a telomer rövidülést.

A telomer a kromoszómát alkotó DNS végén lévő többszörösen ismétlődő részekból álló szakasz. Minden sejtosztódáskor, amikor létrejön a kromoszóma másolata, a telomer egy része nem másolódik le, így a telomerek minden egyes osztódásnál rövidebbek lesznek.

Amikor a telomer hossza kritikus méretűre csökken, a sejt elpusztul. Ebből az következik, hogy minél hosszabb a telomer, a sejt annál több osztódásra képes, illetve minél rövidebb a telomer, a sejt annál kevesebb osztódásra képes.

A kromoszómák minden osztódás során mlntegy 50-150 nukleotiddal rövidülnek. Ezt nevezik végreplikációs problémának. Az életvitel, a napi stressz gyorsítja a telomer rövidülését. Ez a megfigyelés közvetlen kapcsolatot teremt a napi terhelés öregítő hatása és a telomerhossz által meghatározott sejtöregedés között. Az egyébként egészséges ember élettartamát az elfogyó telomer korlátozza.

A telomeráz enzim a sejtosztódáskor megrövidült telomerszakaszt hosszabbítja meg, ezáltal a lehetséges osztódások számát növeli. Az a gén, ami a telomeráz enzim termeléséért felel, ott van a testet alkotó sejtek DNS-ében inaktív állapotban.

Egy 1998-as japán kísérlet eredménye (Hiroshima Prefectural University School of BioSciences, Shobara): Sikerült az életkor-függő telomer rövidülést lassítani 52-62%-kal a kezeletlen kontrollcsoporthoz képest, humán vaszkuláris endoteliális sejtekben, az aszkorbinsav oxidációs-rezisztens típusa, magnesium-phosphate hozzáadásával, mely egyidejűleg kiváltotta a sejtélettartam növekedését, másrészt megelőzte a sejtöregedésre utaló sejtméret növekedését. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9747894

A hosszabb telomerek segítenek: az öregedés lassításában, a fiatalos test és lélek megőrzésében, a fizikai és szellemi aktivitás növelésében, magasabb életminőség elérésében.

D3-vitamin: A D-vitamin javíthatja a telomer állapotának megőrzését, gátolhatja a sejtöregedést és ellensúlyozza az elhízás által okozott gyorsabb sejtöregedést.
2012-es amerikai klinikai kutatás: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21986705

Összetevők: magnézium-L-aszkorbil-2-foszfát, D3-vitamin (kolekalciferol); zselatin kapszulában.

A termék 230 mg magnézium-Laszkorbil-2-foszfátot tartalmaz kapszulánként.

Hatóanyag napi adagban (1 kapszulában):

C-vitamin 145,61 mg NRV 182%**
Magnézium 19,85 mg NRV 5,29%**
Foszfor 25,65 mg NRV 3,66%**
D3-vitamin 100 µg NE 4000*NRV 2000%** UL 100%***

*NE: Nemzetközi Egység.
**NRV: A felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.
***UL: Az a maximális vitamin/ásványi anyag mennyiség, amely az összes forrásból származó, napi rendszeres bevitel mellett az egészségre feltehetően nem fejt ki kedvezőtlen vagy ártalmas hatást.

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap.

Ez a 30 db-os kiszerelésű termék a kisebb fajta kapszulában van. A 100 db-os kiszerelés a nagyobb fajta kapszulában van, abban kapszulánként 500 mg magnézium-L-aszkorbil-2-foszfáttal..

Ár: 4900 Ft

C-vitamin 2 phosphate >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved