Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőForskolin és zöldkávé >> 1 találat

Forskolin és zöldkávé kapszula - 30 db

Forskolin és Green coffe elnevezésű, Coleus forskolii kivonat és zöldkávé kivonat tartalmú étrendkiegészítő kapszula krómmal.

A Forskolin + Green Coffee kapszula támogathatja a fogyókúrát a zsírégetés fokozása és a testtömeg javítása által, egyúttal antioxidáns hatású.

A Coleus forskohlii (újabb kategoriázáls szerinti neve Plectranthus barbatus) hagyományos ajurvédikus gyógynövény. Az árvacsalánfélék családjába tartozó növény, Ázsia hegyvidékein honos, a gyökerét használják gyógyítási célra. Hagyományos ajurvédikus alkalmazás: szív- és tüdőbetegségek, alvási zavarok, bélgörcsök esetén. Terhes és szoptató nőknek nem ajánlják. Népszerű modern alkalmazása a testtömegjavításra irányul, ezenkívül alkalmazták már glaukóma (külsőleg és belsőleg alkalmazva), asztma, magas vérnyomás, szívelégtelenség, ekcéma, légúti betegségek, fájdalmas vizeletürítés, rák, szívbetegségek, cukorbetegség esetén is. Parkinson-kórban is kísérleteznek vele. Kimutatták antitrombotikus hatását, vagyis gátolja a vérlemezkék összetapadását.

Kísérletek arra engednek következtetni, hogy hatóanyaga, a forskolin nagy előrelépést jelenthet a mellékhatásoktól mentes zsírégetők felé. Kutatási adat szerint forskolin hatására csökkent a testzsír tömeg, ezzel egyidejűleg növekedett a sovány izomtömeg és a csonttömeg. Ezenkívül a forskolin hatóanyag szerepet játszik számos folyamatban: hisztamintermelés gátlása, izmok ellazítása. Hatással van egy enzimre, mely a zsírégetést irányítja (adenilát-cikláz -- ciklikus AMP -- lipáz enzim), másrészt a pajzsmirigy hormonon keresztül gyorsítja az anyagcserét. A megfelelő tesztoszteron szintet támogatva mind férfiakban, mind nőkben, elősegíti a sovány izomtömeg megőrzését és növelését a fogyókúra során.

A zöldkávé hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömegcsökkentő étrend eredményességéhez. Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában.

A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. Egy 2006-os kutatásban a kutatók úgy találták, hogy zöld kávébab kivonat csökkentette a viscerális, vagyis zsigeri zsír mennyiségét és a testtömeget az étrend megváltoztatása nélkül. A kutatások szerint a klorogénsav csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

Összetevők: zöld kávé kivonat, Coleus forskolii kivonat, Króm (III) klorid; zselatin kapszulában. 1 kapszula: 700 mg.

Felhasználási javaslat:1 kapszula/nap vagy igény szerint 2 kapszuloa/nap.

Hatóanyag egy kapszulában:

Zöld kávé kivonat 300 mg
  - ebből klorogénsav: 150 mg
coleus forskolii kivonat: 300 mg
  - ebből forskohlin: 30 mg
Króm: 40µg NRV 100%

NRV: a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a

Ár: 4500 Ft

Forskolin és zöldkávé >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved