Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőRezveratrol + Q10 folsavval >> 1 találat

Rezveratrol + Q10 folsavval - 30 kapzula

Rezveratrol + Q10 + folsav+B1-vitamin kapszula. Rezveratrolt, Q10 koenzimet, folsavat és B1-vitamint tartalmazó étrendkiegészítő.

A rezveratrol+Q10+folsav+B1 kapszula az összetevői alapján kedvező hatású lehet a szív- és érrendszer védelmében, a normál vérképzés fenntartásában, az öregedési folyamatok lassításában és az immunrendszer erősítésében:

  – A rezveratrol egy antioxidáns hatású polifenol, mely hozzájárul a sejtek öregedésének lassításához. Állatkísérletekben tumorellenes, gyulladáscsökkentő, vércukorcsökkentő és a kardiovaszkuláris rendszert védő hatását mutatták ki. . További adatok, kutatásoi eredmények a rezveratrolról, erről a nagy reményekkel kecsegtető hatóanyagról.

  – A Q10 koenzim minden sejt működéséhez szükséges anyag, antioxidáns, szerepe van az öregedés lassításában. Bővebben a Q10 koenzimról.

  – A folsav (más néven B9-vitamin) egy vízben oldódó vitamin, aminek szerepe van a vérképzésben, támogatja a vas felszívódását a szervezetben. A folsavhiányt összefüggésbe hozzák a vérszegénységen kívül neurológiai és pszichiátriai zavarokkal is: szerepe lehet az idegsejtek megóvásában és a különböző időskori betegségek kockázatának csökkentésében. Segít a homocisztein szintet kontroll alatt tartani. Szerepe lehet a szív védelmében, a depresszió megelőzésében. Kutatások szerint a vastagbélrák és a gyomorrák ritkábban fordul elő azoknál, akiknek a folsavszintje megfelelő.Akadályozhatja a sejtek örökítő anyagának, a DNS-nek a mutálódását.

- A B1-vitamin (tiamin): A tiamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhoze. "Jelentős szerepe van a szénhidrát-anyagcserében, energiát generál, segíti a szénhidrátok elégetését, valamint létfontosságú szerepet tölt be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében"

Összetevők: polygonum xuspidatum gyökér (rezveratrol), koenzm Q10 (ubidekarenon), tiamin hidroklorid (B1-vitamin), pteroilmonoglutaminav (foslav); zselatin kapszulában.

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben, azaz egy kapszulában:
Resveratrol 135,24 mg
Koenzim Q10 100 mg
Tiamin (B1-vt) 1,08 mg *NRW 98%
Folsav 980 µg *NRW 4900% *

*NRW: A felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.


Nettó tömeg: 9 g (30 db x 301,1 mg)

Kapcsolódó termékek:
  - Rezveratrol kapszula
  - Rezveratrol Forte kapszula

Ár: 3900 Ft

Rezveratrol + Q10 folsavval >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved