Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőChia mag - azték zsálya >> 1 találat

Chia Clean Salvia Hispanica - Basic 7 tasak x 7,5 g

Chia Clean Salvia Hispanica Basic. Hét tasak chia mag őrlemény, 7,5 g/tasak 2 dl vízhez.

Chia magot (Salvia Hispanica) tartalmazó por alapú élelmiszer.

Felhasználási javaslat: 1 tasak/nap. A tasak tartalmát 2 dl meleg, de nem forró vízben oldja fel és rögtön ezután fogyasztható. Azonnal meginni, hogy a zselésedés a gyomorban történjen meg. Általában étekzés előtt 20-30 perccel javasolt elfogyasztani.

Összetétel: Salvia hispanica őrlemény, melyből egy tasak 7,5 g-ot tartalmaz. Nettó tömeg: 52,5 g (7x7,5 g).

A chia mag vagy azték zsálya mag az aztékok fontos élelmiszere volt, amit napjainkban fedeznek fel újra. A chia mag kiváló szuperélelmiszer, ami fontos tápanyagokkal látja el a szervezetet. A chia magban találhatók rostok, ésványi anyagok, pl. vas, kálcium, antioxidánsok, omega zsírsavak, vitaminok és sok fehérje kiegyensúlyozott aminosav-összetétellel. Összetevői: 20% fehérje, rost 37%, omega-3 20%, omega-6 6%.

Kitűnő rostforrás, mely hatékonan tisztítja a bélcsatornát, ezáltal támogatja a szervezet természetes méregtelenítő folyamatát. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását a szervezetbből. A tiszta bélrendszerből pedig a tápanyagok felszívódása hatékonyabb.

A chia mag képes a saját tömegének többszörösét kitevő vizet felvenni, ezáltal sokszorosára duzzadva egy zselés pép keletkezik, ami segíti a méreganyagok eltávozását, és megakadályozza, hogy káros anyagok pangjanak a bélrendszerben.

A fogyókúra hatékony kiegészítője lehet, mert teltségérzetet okoz, gyorsítja az anyagcserét, miközben értékes tápanyagokkal látja el a szervezetet.

Bővebben a chia magról – a chia mag története, kutatások, irodalom.

Hasonló termék: Chia Clean Slim ördögnyelv -- szintén tasakos termék, a chia magon kívül psyllium (útifű) maghéjat és ördögnyelv őrleményt is tartalmaz.

Ár: 900 Ft

Chia mag - azték zsálya >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved