Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőJód Flavitamin >> 1 találat

Flavitamin jód taurinnal - 100 kapszula

Flavitamn Jód kapszula - taurinnal, flavonoidokkal, zöldteával.

A jód nélkülözhetetlen a psjzsmirigyhormonok előállításához és szükséges a szervezet megfelelő anyagcseréjéhez és az energiatermelő folyamatokhoz.

A taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartamú aminosav, amely legnagyobb mennyiségben az agyban és az idegrendszerben található meg, az anyatejben pedig a második legnagyobb mennyiségben jelenlévő aminosav. Az emberi szervezetben kilogrammonként 1 gramm taurin van. A taurin az összes, szívben jelenlévő szabad aminosav 50%-át teszi ki. Különböző módokon részt vehet a teljesítmény és az egészség megőrzésének folyamataiban.

A zöldtea segítheti a testsúly-kontrollt. A zöldtea koffeintartalma miatt gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak, koffeinérzékeny egyéneknek, szívbetegség és magas vérnyomás esetén nem ajánlott.

Flavitamin Jód kapszula - aurin és jód tartalmú étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.. Összetevők: taurin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zöld tea, jód (kálium-jodid); zselatin kapszulában.

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula naponta.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben (3 kapszulában):
Jód: 150 µg RDA 100%
Összes polifenol: 16,6 ±10%. Ebből:
  - flavonoid: 11,6 mg
  - rezveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Zöld tea: 200 mg

Nettó tömeg: 60 g. (100 kapszula x 0,6 g)

Ár: 2760 Ft

Jód Flavitamin >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved