Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőU-vitamin >> 1 találat

Flavin U-vitamin - 100 kapszula

Flavin U-vitamin kapszula - U-vitamint tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Az U-vitamin vagy metil-metionin (S-methylmethionine) szerepet játszik az emésztőrendszeri nyálkahártya regenerálásában, és az emésztőrendszer központi szerepén keresztül az egész szervezet optimális egészségi állapota elérésében. Segít fenntartani a gyomor- és a bélnyálkahártya sejtjeinek épségét. Szerteágazó vizsgálatok kutatják jótékony hatását a fekélyes bélgyulladásokra, a lehetséges májvédő szerepét is.

1949-ben Dr. Garnett Cheney (Stanford University) publikálta az U-vitaminnak a fekélyellenes hatását, és azt állította, hogy védőhatást fejt ki a gyomor- és bélnyálkahártyán és a májban. Az ulcer (fekély) szó után kapta a metil-metionin (S-methylmethionine) az U-vitamin nevet. Ez az aminosav-származék a tudományos besorolás szerint nem vitamin, de a név használata megmaradt.

Az U-vitamin a zöldségekben, például a nyers káposztában, főleg a kelkáposztában, paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, csalánban található nagyobb mennyiségben.

Egy 1956-os klinikai vizsgálatban a koncentrált káposztalé eredményesnek bizonyult gyomorfekély kezelésében.

Összetevők: U-vitamin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

U-vitamin: 300 mg
Össz polifenol: 6,68 mg. Ebből
- flavonoid: 4,68 mg
- rezveratrol: 0,003 mg

Felhasználási javaslat: 1 kapszula naponta, igény szerint max. 2 kapszula naponta.

Ár: 6900 Ft

U-vitamin >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved