KezdŇĎlap √úgyf√©lszolg√°lat H√≠rlev√©l Kos√°r Hogyan v√°s√°roljak? Hat√°ster√ľletek; Honlap
Flavin7-es term√©szetes √©trendkieg√©sz√≠tŇĎk, vitaminok, ŇĎssejtfokoz√≥

√ĀrkeresŇĎSzil√≠cium nat√ļr >> 1 tal√°lat

Natur szilícium kapszula - 100 db

Natur szil√≠cium kapszula - term√©szetes anyagokat: kovaf√∂ldet, mezei zsurl√≥t √©s kukoricabajuszt tartalmaz√≥ √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎ kapszula. A szil√≠cium v√©di a haj, a k√∂r√∂m, a bŇĎr √°llag√°t, jav√≠thatja az √≠z√ľleti funkci√≥kat, cs√∂kkentheti az em√©sztŇĎrendszeri gyullad√°sokat, jav√≠thatja a sz√≠v √©s √©rrendszer eg√©szs√©g√©t, az √©rfalak √©ps√©g√©nek v√©delme √°ltal.

A szil√≠cium egy l√©tfontoss√°g√ļ nyomelem, mely term√©szetes m√≥don jelen van a csontban, bŇĎrben, fogakban. E. M. Carlisle kutat√°sai bizony√≠tott√°k, hogy a szil√≠cium elem r√©szt vesz a k√∂tŇĎ- √©s t√°maszt√≥sz√∂vetek szerkezet√©nek kialak√≠t√°s√°ban. K√∂zvetlen hat√°ssal van az eg√©szs√©g megtart√°s√°hoz sz√ľks√©ges √°sv√°nyi anyagok felsz√≠v√≥d√°s√°ra, jav√≠tja az √©letminŇĎs√©get.

Egy 70 kg s√ļly√ļ felnŇĎtt szervezete kb. 1,4 g szil√≠ciumot tartalmaz, melynek legnagyobb r√©sze az emberi k√∂tŇĎsz√∂vetben tal√°lhat√≥. Az erek - verŇĎerek √©s visszerek - fal√°ban, valamint a bŇĎrben nagy mennyis√©gŇĪ szil√≠cium tal√°lhat√≥, de a szl√≠cium mennyis√©ge az √∂reged√©s sor√°n cs√∂kken. A szil√≠cium n√∂veli a kollag√©n- √©s gl√ľkozaminogl√ľk√°n szintj√©t. A bŇĎr √©s a bŇĎr alatti k√∂tŇĎsz√∂vet sok kollag√©n rostot, illetve gl√ľkozaminogl√ľk√°nt tartalmaz. A vizsg√°latok arra utalnak, hogy a szil√≠cium serkenti a haj √©s a k√∂r√∂mk√©pzŇĎd√©s szempontj√°b√≥l fontos elasztin kialakul√°s√°t, a keratinh√°l√≥zat √©p√ľl√©s√©t.

A Natur Szil√≠cium kapszula √∂sszetevŇĎi:

Kovaf√∂ld: a kovaf√∂ld egy term√©szetes anyag, mely 85%-ban szil√≠cium-dioxidb√≥l √°ll. ezenk√≠v√ľl sokf√©le √°sv√°nyi anyagot √©s nyomelemet tartalmaz. A kovaf√∂ld az ŇĎstengerekben √©lŇĎ alg√°kb√≥l keletkezett √ľled√©kes kŇĎzet.

Mezei zsurl√≥: nagy szil√≠cium tartalm√ļ gy√≥gyn√∂v√©ny, mely seg√≠thet a bŇĎrelv√°ltoz√°sok kezel√©s√©ben, a k√∂tŇĎsz√∂vet √°ltal√°nos √°llapot√°nak a jav√≠t√°s√°ban. A mezei zsurl√≥t a hagyom√°nyos n√©pgy√≥gy√°szat mint vizelethajt√≥t, enyhe fertŇĎtlen√≠tŇĎt haszn√°lja, h√≥lyaghurut ellen, veskŇĎk√©pzŇĎd√©s ellen √©s reuma ellen.

Kukoricabajusz: tartalmaz szilíciumot, B-vitamint és K-vitamint.

√ĖsszetevŇĎk: kovaf√∂ld, mezei zsurl√≥, kukorica bajusz ŇĎrlem√©ny; zselatin kapszul√°ban.
Nettó tömeg: 40 g (100 db x 400 mg)

Hatóanyag egy kapszulában:
- Kovaf√∂ld: 125 mg. EbbŇĎl szil√≠cium: 45,87 mg
- Mezei zsurló: 125 mg
- Kukorica bajusz: 50 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap vagy igény szerint max. 3x2 kapszula/nap..

√Ār: 2800 Ft

Szil√≠cium nat√ļr >> 1 tal√°lat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved