Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőSzilícium natúr >> 1 találat

Natur szilícium kapszula - 100 db

Natur szilícium kapszula - természetes anyagokat: kovaföldet, mezei zsurlót és kukoricabajuszt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A szilícium védi a haj, a köröm, a bőr állagát, javíthatja az ízületi funkciókat, csökkentheti az emésztőrendszeri gyulladásokat, javíthatja a szív és érrendszer egészségét, az érfalak épségének védelme által.

A szilícium egy létfontosságú nyomelem, mely természetes módon jelen van a csontban, bőrben, fogakban. E. M. Carlisle kutatásai bizonyították, hogy a szilícium elem részt vesz a kötő- és támasztószövetek szerkezetének kialakításában. Közvetlen hatással van az egészség megtartásához szükséges ásványi anyagok felszívódására, javítja az életminőséget.

Egy 70 kg súlyú felnőtt szervezete kb. 1,4 g szilíciumot tartalmaz, melynek legnagyobb része az emberi kötőszövetben található. Az erek - verőerek és visszerek - falában, valamint a bőrben nagy mennyiségű szilícium található, de a szlícium mennyisége az öregedés során csökken. A szilícium növeli a kollagén- és glükozaminoglükán szintjét. A bőr és a bőr alatti kötőszövet sok kollagén rostot, illetve glükozaminoglükánt tartalmaz. A vizsgálatok arra utalnak, hogy a szilícium serkenti a haj és a körömképződés szempontjából fontos elasztin kialakulását, a keratinhálózat épülését.

A Natur Szilícium kapszula összetevői:

Kovaföld: a kovaföld egy természetes anyag, mely 85%-ban szilícium-dioxidból áll. ezenkívül sokféle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A kovaföld az őstengerekben élő algákból keletkezett üledékes kőzet.

Mezei zsurló: nagy szilícium tartalmú gyógynövény, mely segíthet a bőrelváltozások kezelésében, a kötőszövet általános állapotának a javításában. A mezei zsurlót a hagyományos népgyógyászat mint vizelethajtót, enyhe fertőtlenítőt használja, hólyaghurut ellen, veskőképződés ellen és reuma ellen.

Kukoricabajusz: tartalmaz szilíciumot, B-vitamint és K-vitamint.

Összetevők: kovaföld, mezei zsurló, kukorica bajusz őrlemény; zselatin kapszulában.
Nettó tömeg: 40 g (100 db x 400 mg)

Hatóanyag egy kapszulában:
- Kovaföld: 125 mg. Ebből szilícium: 45,87 mg
- Mezei zsurló: 125 mg
- Kukorica bajusz: 50 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap vagy igény szerint max. 3x2 kapszula/nap..

Ár: 2800 Ft

Szilícium natúr >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved