KezdŇĎlap √úgyf√©lszolg√°lat H√≠rlev√©l Kos√°r Hogyan v√°s√°roljak? Hat√°ster√ľletek; Honlap
Flavin7-es term√©szetes √©trendkieg√©sz√≠tŇĎk, vitaminok, ŇĎssejtfokoz√≥

√ĀrkeresŇĎ



√Ėrd√∂gnyelv konjak - fogy√≥k√ļra >> 3 tal√°lat

√Ėrd√∂gnyelv kapszula - 100 db kapszula

√Ėrd√∂gnyelv kapszula - √Ėrd√∂gnyelv - Amorphophallus konjak kivonat (gl√ľkomann√°n) √©s z√∂ldk√°v√© kivonat (klorog√©nsav) tartalm√ļ √©trendkieg√©sz√≠tŇĎ kapszula t√°mogathatja a fogy√≥k√ļr√°t.

Az √∂rd√∂gnyelv kivonat (gl√ľkomann√°n) √©s a z√∂ldk√°v√© kivonat a cs√∂kkentett energiatartalm√ļ √©trend keretein bel√ľl hozz√°j√°rulhatnak a testt√∂megcs√∂kkent√©shez.

A gl√ľkomann√°n k√©pes k√∂r√ľlbel√ľl a m√©rete sz√°zszoros√°ra duzzadni. A m√©retn√∂veked√©s k√∂zben a m√°r elŇĎem√©sztett t√°pl√°l√©kokat (cukor, sz√©nhidr√°t, feh√©rje) mag√°ba tudja sz√≠vni √©s a felsz√≠v√≥d√°sukat megg√°tolni. Egy√ļttal telts√©g√©rzetet okoz a gyomorban a t√©rfogatn√∂veked√©s r√©v√©n. M√°sr√©szt, ballasztanyaggk√©nt v√©gigvonul az em√©sztŇĎrendszeren √©s tiszt√≠tja azt.

A Journal of Ethnopharmacology-ban 2010-ben megjelent tanulm√°ny az Amorphophallus konjac hagyom√°nyos felhaszn√°l√°s√°r√≥l √©s az eg√©szs√©gre gyakorolt lehets√©ges j√≥t√©kony hat√°sair√≥l: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378874110000383Az √∂rd√∂gnyelv - Amorphophallus konjac - hossz√ļ t√∂rt√©netre tekint vissza K√≠n√°ban, Jap√°nban √©s D√©lkelet √Āzsi√°ban, mint √©lelmiszerfor√°√°s √©s mint n√©pi gy√≥gy√°szati anyag. Ennek a n√∂v√©nyfajnak a gum√≥s gy√∂ker√©bŇĎl lisztet vonnak ki a T√°vol-Keleten levest√©szt√°k, tofu √©s harapnival√≥k k√©sz√≠t√©s√©hez. A hagyom√°nyos k√≠nai gy√≥gy√°szatban (TCM) zsel√©t k√©sz√≠tenek ennek a n√∂v√©nynek a lisztj√©bŇĎl, melyet m√©regtelen√≠t√©sre, daganat-elfojt√°sra, v√©rpang√°s megsz√ľntet√©s√©re, valamint ny√°lka (slejm, v√°lad√©k) foly√≥s√≠t√°s√°ra haszn√°lnak; ezen fel√ľl t√∂bb mint k√©tezer √©ve fogyasztj√°k a k√≠nai ŇĎslakosok asztma, k√∂h√∂g√©s, s√©rv, mellf√°j√°s, √©g√©sek, tov√°bb√° hematol√≥giai √©s bŇĎrrendelleness√©gek kezel√©s√©re.

K√≠n√°ban a nyugati Han dinasztia idej√©n (kb. ie. 206- isz. 8-ig) √≠rt√°k le elŇĎsz√∂r a gy√≥gy√°szati tulajdons√°gait a Shen Nong Materia Medica-ban. Jap√°nba a 6. sz√°zadban ker√ľlt mint gy√≥gy√°szati term√©k.

A glucomann√°nt gyakran haszn√°lj√°k √©lelmiszerekben zsel√©s√≠tŇĎ tulajdons√°ga miatt.

√ĖsszetevŇĎk: √∂rd√∂gnyelv-kivonat, z√∂ldk√°v√©-kivonat; zselatin kapszul√°ban.

T√°panyagok egy kapszul√°ban:

√Ėrd√∂gnyelv (Amorphophallus konjac) kivonat:366,6 mg
¬†- ebbŇĎl gl√ľkomann√°n: 333,6 mg
Zöldkávé kivonat: 183,3 mg
¬†- ebbŇĎl klorog√©nsav: 91,65 mg

A kedvezŇĎ hat√°s 3 g gl√ľk√∂mann√°n napi bev√©tel√©vel √©rhetŇĎ el, amelyet cs√∂kkentett energiatartalm√ļ √©trend keretein bel√ľl, h√°rom, egyenk√©nt 1 g-os adagban, 1-2 poh√°r v√≠zzel, √©tkez√©s elŇĎtt kell bevenni. Ha a fogyaszt√≥nak nyel√©si neh√©zs√©gei vannak, vagy el√©gtelen mennyis√©gŇĪ folyad√©kkal pr√≥b√°lja az √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎt fogyasztani , felh√≠vjuk a figyelm√©t, hogy fullad√°svesz√©ly mer√ľlhet fel.

Fontos, hogy megfelelŇĎ mennyis√©gŇĪ v√≠zzel vegye be az √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎt, hogy a gl√ľkomann√°n a gyomorba ker√ľlj√∂n!

Felhaszn√°l√°si javaslat: 3x3 kapszula naponta.

√Ār: 7500 Ft

√Ėrd√∂gnyelv kapszula - 250 db kapszula
√Ėrd√∂gnyelv kapszula 250 db. Le√≠r√°sa megegyezik a 100 kapszul√°s kiszerel√©s√©vel.
√Ār: 14900 Ft

Chia Clean Slim √Ėrd√∂gnyelv - 7 tasak x 12,35 g

Chia Clean Slim ŇĎrlem√©ny √∂rd√∂gnyelv kivonattal - 7 tasak. Salvia Hispanica (chia mag vagy azt√©k zs√°lya) ŇĎrlem√©nyt, Psyllium husk (√ļtifŇĪ magh√©j) ŇĎrlem√©nyt tartalmaz√≥ por alap√ļ √©lelmiszer √∂rd√∂gnyelv-kivonattal.

Nettó tömeg: 86,45 g (7 tasak x 12,35 g)

√ĖsszetevŇĎk egy tasakban:

Salvia hispanica ŇĎrlem√©ny: 7,5 g
Psyllium husk ŇĎrlem√©ny: 3,75 g
√Ėrd√∂gnyelv (Amorphophallus konjac) kivonat 1,1 g
- ebbŇĎl gl√ľkomann√°n 1g

A tasak tartalm√°t 2 dl meleg, de nem forr√≥ v√≠zben oldja fel √©s r√∂gt√∂n ezut√°n fogyaszthat√≥. √Āltal√°ban √©tkez√©s elŇĎtt 20-30 perccel javasolt fogyasztani.

A gl√ľkomann√°n a cs√∂kkentett energiatartalm√ļ √©trend keretein bel√ľl hozz√°j√°rul a test√∂megcs√∂kkent√©shez. A kedvezŇĎ hat√°s 3 g gl√ľk√∂mann√°n napi bev√©tel√©vel √©rhetŇĎ el,

Ha a fogyaszt√≥nak nyel√©si neh√©zs√©gei vannak, vagy el√©gtelen mennyis√©gŇĪ folyad√©kkal pr√≥b√°lja az √©lelmiszert fogyasztani , felh√≠vjuk a figyelm√©t, hogy fullad√°svesz√©ly mer√ľlhet fel. Fontos, hogy megfelelŇĎ mennyis√©gŇĪ v√≠zzel vegye be az √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎt, hogy a gl√ľkomann√°n a gyomorba ker√ľlj√∂n!

Felhaszn√°l√°si javaslat: 3x1 tasak/nap.

Az aj√°nlott napi mennyis√©get ne l√©pje t√ļl. KisgyermekektŇĎl elz√°rva tartand√≥.

BŇĎvebben a chia magr√≥l – a chia mag t√∂rt√©nete, kutat√°sok, irodalom.

Hasonló termékek:
Chia mag ŇĎrlem√©ny tasakban
√Ėrd√∂gnyelv kapszula

√Ār: 1900 Ft

√Ėrd√∂gnyelv konjak - fogy√≥k√ļra >> 3 tal√°lat



(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved