KezdƑlap ÜgyfĂ©lszolgĂĄlat HĂ­rlevĂ©l KosĂĄr Hogyan vĂĄsĂĄroljak? HatĂĄsterĂŒletek; Honlap
Flavin7-es termĂ©szetes Ă©trendkiegĂ©szĂ­tƑk, vitaminok, ƑssejtfokozĂł

ÁrkeresƑÖrdögnyelv konjak - fogyĂłkĂșra >> 3 talĂĄlat

Ördögnyelv kapszula - 100 db kapszula

Ördögnyelv kapszula - Ördögnyelv - Amorphophallus konjak kivonat (glĂŒkomannĂĄn) Ă©s zöldkĂĄvĂ© kivonat (klorogĂ©nsav) tartalmĂș Ă©trendkiegĂ©szĂ­tƑ kapszula tĂĄmogathatja a fogyĂłkĂșrĂĄt.

Az ördögnyelv kivonat (glĂŒkomannĂĄn) Ă©s a zöldkĂĄvĂ© kivonat a csökkentett energiatartalmĂș Ă©trend keretein belĂŒl hozzĂĄjĂĄrulhatnak a testtömegcsökkentĂ©shez.

A glĂŒkomannĂĄn kĂ©pes körĂŒlbelĂŒl a mĂ©rete szĂĄzszorosĂĄra duzzadni. A mĂ©retnövekedĂ©s közben a mĂĄr elƑemĂ©sztett tĂĄplĂĄlĂ©kokat (cukor, szĂ©nhidrĂĄt, fehĂ©rje) magĂĄba tudja szĂ­vni Ă©s a felszĂ­vĂłdĂĄsukat meggĂĄtolni. EgyĂșttal teltsĂ©gĂ©rzetet okoz a gyomorban a tĂ©rfogatnövekedĂ©s rĂ©vĂ©n. MĂĄsrĂ©szt, ballasztanyaggkĂ©nt vĂ©gigvonul az emĂ©sztƑrendszeren Ă©s tisztĂ­tja azt.

A Journal of Ethnopharmacology-ban 2010-ben megjelent tanulmĂĄny az Amorphophallus konjac hagyomĂĄnyos felhasznĂĄlĂĄsĂĄrĂłl Ă©s az egĂ©szsĂ©gre gyakorolt lehetsĂ©ges jĂłtĂ©kony hatĂĄsairĂłl: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378874110000383Az ördögnyelv - Amorphophallus konjac - hosszĂș törtĂ©netre tekint vissza KĂ­nĂĄban, JapĂĄnban Ă©s DĂ©lkelet ÁzsiĂĄban, mint Ă©lelmiszerforĂĄĂĄs Ă©s mint nĂ©pi gyĂłgyĂĄszati anyag. Ennek a növĂ©nyfajnak a gumĂłs gyökerĂ©bƑl lisztet vonnak ki a TĂĄvol-Keleten levestĂ©sztĂĄk, tofu Ă©s harapnivalĂłk kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©hez. A hagyomĂĄnyos kĂ­nai gyĂłgyĂĄszatban (TCM) zselĂ©t kĂ©szĂ­tenek ennek a növĂ©nynek a lisztjĂ©bƑl, melyet mĂ©regtelenĂ­tĂ©sre, daganat-elfojtĂĄsra, vĂ©rpangĂĄs megszĂŒntetĂ©sĂ©re, valamint nyĂĄlka (slejm, vĂĄladĂ©k) folyĂłsĂ­tĂĄsĂĄra hasznĂĄlnak; ezen felĂŒl több mint kĂ©tezer Ă©ve fogyasztjĂĄk a kĂ­nai Ƒslakosok asztma, köhögĂ©s, sĂ©rv, mellfĂĄjĂĄs, Ă©gĂ©sek, tovĂĄbbĂĄ hematolĂłgiai Ă©s bƑrrendellenessĂ©gek kezelĂ©sĂ©re.

KĂ­nĂĄban a nyugati Han dinasztia idejĂ©n (kb. ie. 206- isz. 8-ig) Ă­rtĂĄk le elƑször a gyĂłgyĂĄszati tulajdonsĂĄgait a Shen Nong Materia Medica-ban. JapĂĄnba a 6. szĂĄzadban kerĂŒlt mint gyĂłgyĂĄszati termĂ©k.

A glucomannĂĄnt gyakran hasznĂĄljĂĄk Ă©lelmiszerekben zselĂ©sĂ­tƑ tulajdonsĂĄga miatt.

ÖsszetevƑk: ördögnyelv-kivonat, zöldkĂĄvĂ©-kivonat; zselatin kapszulĂĄban.

TĂĄpanyagok egy kapszulĂĄban:

Ördögnyelv (Amorphophallus konjac) kivonat:366,6 mg
 - ebbƑl glĂŒkomannĂĄn: 333,6 mg
Zöldkåvé kivonat: 183,3 mg
 - ebbƑl klorogĂ©nsav: 91,65 mg

A kedvezƑ hatĂĄs 3 g glĂŒkömannĂĄn napi bevĂ©telĂ©vel Ă©rhetƑ el, amelyet csökkentett energiatartalmĂș Ă©trend keretein belĂŒl, hĂĄrom, egyenkĂ©nt 1 g-os adagban, 1-2 pohĂĄr vĂ­zzel, Ă©tkezĂ©s elƑtt kell bevenni. Ha a fogyasztĂłnak nyelĂ©si nehĂ©zsĂ©gei vannak, vagy elĂ©gtelen mennyisĂ©gƱ folyadĂ©kkal prĂłbĂĄlja az Ă©trend-kiegĂ©szĂ­tƑt fogyasztani , felhĂ­vjuk a figyelmĂ©t, hogy fulladĂĄsveszĂ©ly merĂŒlhet fel.

Fontos, hogy megfelelƑ mennyisĂ©gƱ vĂ­zzel vegye be az Ă©trend-kiegĂ©szĂ­tƑt, hogy a glĂŒkomannĂĄn a gyomorba kerĂŒljön!

FelhasznĂĄlĂĄsi javaslat: 3x3 kapszula naponta.

Ár: 7500 Ft

Ördögnyelv kapszula - 250 db kapszula
Ördögnyelv kapszula 250 db. LeĂ­rĂĄsa megegyezik a 100 kapszulĂĄs kiszerelĂ©sĂ©vel.
Ár: 14900 Ft

Chia Clean Slim Ördögnyelv - 7 tasak x 12,35 g

Chia Clean Slim ƑrlemĂ©ny ördögnyelv kivonattal - 7 tasak. Salvia Hispanica (chia mag vagy aztĂ©k zsĂĄlya) ƑrlemĂ©nyt, Psyllium husk (ĂștifƱ maghĂ©j) ƑrlemĂ©nyt tartalmazĂł por alapĂș Ă©lelmiszer ördögnyelv-kivonattal.

Nettó tömeg: 86,45 g (7 tasak x 12,35 g)

ÖsszetevƑk egy tasakban:

Salvia hispanica ƑrlemĂ©ny: 7,5 g
Psyllium husk ƑrlemĂ©ny: 3,75 g
Ördögnyelv (Amorphophallus konjac) kivonat 1,1 g
- ebbƑl glĂŒkomannĂĄn 1g

A tasak tartalmĂĄt 2 dl meleg, de nem forrĂł vĂ­zben oldja fel Ă©s rögtön ezutĂĄn fogyaszthatĂł. ÁltalĂĄban Ă©tkezĂ©s elƑtt 20-30 perccel javasolt fogyasztani.

A glĂŒkomannĂĄn a csökkentett energiatartalmĂș Ă©trend keretein belĂŒl hozzĂĄjĂĄrul a testömegcsökkentĂ©shez. A kedvezƑ hatĂĄs 3 g glĂŒkömannĂĄn napi bevĂ©telĂ©vel Ă©rhetƑ el,

Ha a fogyasztĂłnak nyelĂ©si nehĂ©zsĂ©gei vannak, vagy elĂ©gtelen mennyisĂ©gƱ folyadĂ©kkal prĂłbĂĄlja az Ă©lelmiszert fogyasztani , felhĂ­vjuk a figyelmĂ©t, hogy fulladĂĄsveszĂ©ly merĂŒlhet fel. Fontos, hogy megfelelƑ mennyisĂ©gƱ vĂ­zzel vegye be az Ă©trend-kiegĂ©szĂ­tƑt, hogy a glĂŒkomannĂĄn a gyomorba kerĂŒljön!

FelhasznĂĄlĂĄsi javaslat: 3x1 tasak/nap.

Az ajĂĄnlott napi mennyisĂ©get ne lĂ©pje tĂșl. KisgyermekektƑl elzĂĄrva tartandĂł.

BƑvebben a chia magrĂłl – a chia mag törtĂ©nete, kutatĂĄsok, irodalom.

Hasonló termékek:
Chia mag ƑrlemĂ©ny tasakban
Ördögnyelv kapszula

Ár: 1900 Ft

Ördögnyelv konjak - fogyĂłkĂșra >> 3 talĂĄlat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved