Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőÖrdögnyelv konjak - fogyókúra >> 3 találat

Ördögnyelv kapszula - 100 db kapszula

Ördögnyelv kapszula - Ördögnyelv - Amorphophallus konjak kivonat (glükomannán) és zöldkávé kivonat (klorogénsav) tartalmú étrendkiegészítő kapszula támogathatja a fogyókúrát.

Az ördögnyelv kivonat (glükomannán) és a zöldkávé kivonat a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárulhatnak a testtömegcsökkentéshez.

A glükomannán képes körülbelül a mérete százszorosára duzzadni. A méretnövekedés közben a már előemésztett táplálékokat (cukor, szénhidrát, fehérje) magába tudja szívni és a felszívódásukat meggátolni. Egyúttal teltségérzetet okoz a gyomorban a térfogatnövekedés révén. Másrészt, ballasztanyaggként végigvonul az emésztőrendszeren és tisztítja azt.

A Journal of Ethnopharmacology-ban 2010-ben megjelent tanulmány az Amorphophallus konjac hagyományos felhasználásáról és az egészségre gyakorolt lehetséges jótékony hatásairól: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378874110000383Az ördögnyelv - Amorphophallus konjac - hosszú történetre tekint vissza Kínában, Japánban és Délkelet Ázsiában, mint élelmiszerforáás és mint népi gyógyászati anyag. Ennek a növényfajnak a gumós gyökeréből lisztet vonnak ki a Távol-Keleten levestészták, tofu és harapnivalók készítéséhez. A hagyományos kínai gyógyászatban (TCM) zselét készítenek ennek a növénynek a lisztjéből, melyet méregtelenítésre, daganat-elfojtásra, vérpangás megszüntetésére, valamint nyálka (slejm, váladék) folyósítására használnak; ezen felül több mint kétezer éve fogyasztják a kínai őslakosok asztma, köhögés, sérv, mellfájás, égések, továbbá hematológiai és bőrrendellenességek kezelésére.

Kínában a nyugati Han dinasztia idején (kb. ie. 206- isz. 8-ig) írták le először a gyógyászati tulajdonságait a Shen Nong Materia Medica-ban. Japánba a 6. században került mint gyógyászati termék.

A glucomannánt gyakran használják élelmiszerekben zselésítő tulajdonsága miatt.

Összetevők: ördögnyelv-kivonat, zöldkávé-kivonat; zselatin kapszulában.

Tápanyagok egy kapszulában:

Ördögnyelv (Amorphophallus konjac) kivonat:366,6 mg
 - ebből glükomannán: 333,6 mg
Zöldkávé kivonat: 183,3 mg
 - ebből klorogénsav: 91,65 mg

A kedvező hatás 3 g glükömannán napi bevételével érhető el, amelyet csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül, három, egyenként 1 g-os adagban, 1-2 pohár vízzel, étkezés előtt kell bevenni. Ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak, vagy elégtelen mennyiségű folyadékkal próbálja az étrend-kiegészítőt fogyasztani , felhívjuk a figyelmét, hogy fulladásveszély merülhet fel.

Fontos, hogy megfelelő mennyiségű vízzel vegye be az étrend-kiegészítőt, hogy a glükomannán a gyomorba kerüljön!

Felhasználási javaslat: 3x3 kapszula naponta.

Ár: 7500 Ft

Ördögnyelv kapszula - 250 db kapszula
Ördögnyelv kapszula 250 db. Leírása megegyezik a 100 kapszulás kiszerelésével.
Ár: 14900 Ft

Chia Clean Slim Ördögnyelv - 7 tasak x 12,35 g

Chia Clean Slim őrlemény ördögnyelv kivonattal - 7 tasak. Salvia Hispanica (chia mag vagy azték zsálya) őrleményt, Psyllium husk (útifű maghéj) őrleményt tartalmazó por alapú élelmiszer ördögnyelv-kivonattal.

Nettó tömeg: 86,45 g (7 tasak x 12,35 g)

Összetevők egy tasakban:

Salvia hispanica őrlemény: 7,5 g
Psyllium husk őrlemény: 3,75 g
Ördögnyelv (Amorphophallus konjac) kivonat 1,1 g
- ebből glükomannán 1g

A tasak tartalmát 2 dl meleg, de nem forró vízben oldja fel és rögtön ezután fogyasztható. Általában étkezés előtt 20-30 perccel javasolt fogyasztani.

A glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testömegcsökkentéshez. A kedvező hatás 3 g glükömannán napi bevételével érhető el,

Ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak, vagy elégtelen mennyiségű folyadékkal próbálja az élelmiszert fogyasztani , felhívjuk a figyelmét, hogy fulladásveszély merülhet fel. Fontos, hogy megfelelő mennyiségű vízzel vegye be az étrend-kiegészítőt, hogy a glükomannán a gyomorba kerüljön!

Felhasználási javaslat: 3x1 tasak/nap.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Bővebben a chia magról – a chia mag története, kutatások, irodalom.

Hasonló termékek:
Chia mag őrlemény tasakban
Ördögnyelv kapszula

Ár: 1900 Ft

Ördögnyelv konjak - fogyókúra >> 3 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved