Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőAllicin fokhagyma-kivonat >> 1 találat

Allicin kapszula - 100 db

Allicin kapszula - fokhagyma kivonat. Allium Sativum L. (Garlic Extract Powder) tartalmú, speciális, gyógyászati célra szánt tápszer, késleletett felszívódású kapszulába csomagolva, hogy az allicin ott fejtse ki a hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Az allicin, bár hőre és fényre rendkívül érzékeny és könnyen metabolizálódik, mégis a legjelentősebb bioaktív vegyülete a fokhagymának.

A legújabb kutatási eredmények az allicinnek vastagbél-daganat ellenes és májdaganat ellenes hatást tulajdonítanak:

Egy tanulmányban az allicin hatását és hatásmechanizmusát vizsgálták vastagbélrák sejtproliferációra HCT-116, LS 174T, HT-29, és a Caco-2 sejtvonalak esetén. A génvizsgálat azt mutatta, hogy az allicin segíti az Nrf2 genetikai út transzaktivitását. Ez az útvonal szabályozza olyan fontos molekulák termelését, mint a szuperoxid-dizmutáz (SOD), mely a szervezetünk által előállított antioxidáns enzim. A vizsgálat eredménye szerint az allicin jelentős gátló hatással van a HCT-116 profilerációs kapacitására. Az eredmények arra engednek következtetni, hogy az allicin apoptózist indukál a vastagbélrákos sejtekben úgy, hogy aktiválja a Nrf2 genetikai út működését.

Az allicin májdaganat ellenes hatása: a hepatocelluláris karcinóma a májból kiinduló rosszindulatú daganatos betegség, mely világszerte a nyolcadik leggyakoribb tumor és legtöbbször valamilyen krónikus májbetegséget követően alakul ki. Egy vizsgálatban, az allicin hatását vizsgálták az autofágia (citoplazmikus sejthalál) bekövetkezésével kapcsolatban, humán máj rákos Hep G2 sejtekkel. Az eredmények azt mutatják, hogy az allicin elősegíti a citoplazmikus sejthalált és gátolja a sejtek életképességét hepatocelluláris karcinoma sejtvonalon. Összefoglalva, az allicin nagy potenciálú kemopreventív anyag a májrák megelőzésében.

A DR kapszula jelentősége: A DR kapszula delayed release, vagyis késleltetett felszívódású kapszula. A késleltett felszívódású kapszulába csomagolt allicin ott fejti ki a hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá. A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása öt perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. A késleltett felszívódású kapszulában az allicin 45 perccel a bevétel után, a gyomron átjutva,
már a béltraktusban fejti ki hatását.

A DR kapszula jellemzőii: filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen. Növényi alapú, vegetáriánusoknak is alkalmas kapszula. Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk.

Felhasználási javaslet: 2 kapszula naponta. A készítményt javasolt minimum 3 hónapig folyamatosan alkalmazni. Tápérték és aktív összetevő 2 kapszulában
Energiatartalom: 8,44 KJ (2,01 kcal)
Fehérje (g): 0,24
Szénhidrát (g): 0,26
Cukor (g): 0,22
Zsír (g): 0,003
Telített zsírsav (g): 0,003
Rost (g): 0,008
Nátrium (g): 0
Garlic Extract Powder (fokhagymakivonat por): 1000 mg - Ebből: allicin 1%: 10 mg
Nettó tömeg: 61,7 g (100 db x 617 mg)

Ár: 12900 Ft

Allicin fokhagyma-kivonat >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved