Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőZöld kávé kapszula >> 3 találat

Zöld kávé kapszula - 100 kapszula

Zöld kávé őrleményt tartalmazó kapszula - étrendkiegészítő, mely támogathatja a fogyókúrát a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulásának csökkentése által és jótékony hatásal lehet az inzulin anyagcserére.

A zöld kávé pörköletlen kávé, aminek egyik fő összetevője a klorogénsav (a pörkölésnél a klorogénsav nagy része elbomlik), ami a kísérletek tanúsága szerint támogatja a fogyókúrát azáltal, hogy csökkenti a szénhidrátok zsírrá alakulását, így megakadályozza a zsírlerakódást. Másrészt a klorogénsav felgyorsítja az anyagcserét, gyorsítja a zsírégetést.

A zöldkávé jótékony hatással van az inzulin anyagcsere folyamatokra. Mivel a klorogénsav képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását, és így korlátozza a véráramba jutó cukor mennyiségét, így étkezés után nem emelkedik olyan gyorsan az inzulinszint. A zöld kávé így csökkentheti a 2-es cukorbetegség kockázatát is.

A zöld kávé polifenol tartalma révén antioxidáns hatású, támogatja az immunrendszert, védi a sejteket a káros szabadgyökök hatásától, és lassítja az öregedési folyamatokat.

A zöld kávé koffeintartalma miatt frissítő, élénkítő, energetizáló hatású, de a fekete kávéhoz viszonyítva lassabban, elhúzódva fejti ki ezt a hatást. Hatása hasonlóan lassú, mint a zöld teáé. A koffein egyébként több értágító, fejfájás elleni gyógyszer alapanyaga is.

Klorogénsavat a zöld kávén kívül sok növény tartalmaz, pl. a paradicsom, sárgarépa, napraforgó.

1 kapszula 550 mg zöldkávét tartalmaz.

Felhasználási javaslat: 2x2 kapszula/nap, valamint igény szerint max. 2x3 kapszula/nap.

Hasonló termék: Green coffee extraZ - öldkávé kivonat kapszula50%-os klorogénsav tartalommal.

Ár: 1500 Ft

Zöld kávé kapszula - 250 kapszula
Zöld kávé kapszula 250 db-os kiszerelésben. Leírását lásd a 100-as kiszerelésnél.
Ár: 3200 Ft

Green Coffee Extra - 60 kapszula

Green Coffee Extra - Zöld kávé kivonat kapszula 50% klorogénsav tartalommal. Zöld kávé kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

A zöldkávé kapszula hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez. Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában.

A klorogénsav a kísérletek tanúsága szerint hatékonyan támogatja a fogyókúrát azáltal, hogy csökkenti a szénhidrátok zsírrá alakulását, így megakadályozza a zsírlerakódást. Másrészt a klorogénsav felgyorsítja az anyagcserét, gyorsítja a zsírégetést.

Joe Vinson és munkatársai 16 ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában, de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban is. 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott emberek vettek részt a vizsgálatban. A napi egy-két adag zöld kávét fogyasztó résztvevők testsúlya a megfigyelés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal csökkent.

Egy 2006-os kutatásban a kutatók - Hirshi Shimoda, Emi Seki és Michio Aitani - úgy találták, hogy a zöld kávbab kvonat csökkentette a viscerális, vagyis zsigeri zsír mennyiségét és a testtömeget egerekben az étrend megváltoztatása nélkül.

A klorogénsav jótékony hatásal van az inzulin anyagcsere folyamatára. Mivel a klorogénsav képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását, és így korlátozza a véráramba jutó cukor mennyiségét, így étkezés után nem emelkedik olyan gyorsan az inzulinszint. A zöld kávé így csökkentheti a 2-es cukorbetegség kockázatát is.

Összetevők: zöld kávé kivonat (50% klorogénsav tartalommal); zselatin kapszulában.

Felhasználási javaslat: 1 vagy 2 kapszula/nap.

Tépanyag a napi bevitelben: zöld kávé kivonat (50% klorogénsav) 2 kapszulában: 600 mg. (1 kapszulában 300 mg)

Hasonló termék: Zöldkávé kapszula

Ár: 2990 Ft

Zöld kávé kapszula >> 3 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved