Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőKurkuma kapszula >> 1 találat

Kurkuma kapszula - 100 db

Kurkuma kapszula - speciális, gyógyászati célra szánt tápszer. A készítmény alkalmazása javasolt nem megfelelő életmód, nehéz fizikai munka, sport tevékenység, vagy betegség miatt kialakult reumatikus betegségek esetén, ízületi gyulladások enyhítésére.

A kurkuma egy antioxidáns hatású ősi indiai fűszer, melynek fogyasztását elsősorban ízületi, mozgásszervi panaszok, reumatikus betegségek estén, ízületi gyulladások enyhítésére ajánlják. Az ízületek és porcok védelmén kívül, hagyományosan használják májbetegségek, láz, fertőzés, esetén is. Az indiai ajurvédikus gyógyításban elsősorban gyomorra ható, májserkentő, vértisztító szerként használják, és tonizáló vagyis az életműkdéséket serkentő szerként tartják nyilván. A széleskörű kutatási eredmények az ízületi gyulladásokon túlmenően, további területeken is biztatóak: fekélyes vastagbélgyulladás, gyomorfekély, rosszindulatú daganatok, allergiák, Alzheimer-kór és más gyulladásos betegségek esetén.

A kurkuma fő hatóanyaga az antioxidáns tulajdonságú kurkumin.

A kurkuma hozzájárul a bélrendszer megfelelő működéséhez, támogatja az emésztést. Segíti a normál máj- és epefunkciót és az ízületek optimális működését, fontos szerepe lehet az ízületi panaszok megelőzésében. A kurkuma a hagyományos indiai és kínai gyógyászat sokrétűen használt növénye. Számos kutatás vizsgálja gyulladáscskkentő, daganatellenes és antidepresszáns hatását.

Bővebben a kurkumáról, mint gyógynövényről

Összetevők: kurkuma por; zselatin kapszulában. 1 kapszula 500 mg kurkuma port tartalmaz.

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap.

Epeköves és epekő képződésre hajlamos egyének, terhes kismamák és véralvadásgátlót szedők kérjék ki orvosuk véleményét.

Akciós csomag az ízületek optimális működéséért. Tartalma: 1 doboz Kurkuma kapszula 100 db és 1 doboz Rheumato kapszula 100 db.

Ár: 2700 Ft

Kurkuma kapszula >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved