Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőRheumato kapszula - ízület >> 1 találat

Rheumato kapszula - 100 db

Crystal Complex Rheumato kapszula az ízületek épségéért. Komplex étrendkiegészítő kapszula javítja az ízületek egészségét, csökkentheti az ízületi panaszokat. Csökkentheti az ízületi porc leépülését, segítheti az ízületi sejtek újjáépülését és az ízületi gyulladások megszüntetését az új kutatási eredmények szerint.

A Reumato kapszula ízülettámogató hatóanyagai: metil-sulfonil-metán (MSM), glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát, kálcium és C-vitamin. Az MSM elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését, a glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát (cápaporc) hozzájárulhatnak a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszanak az ízületi porcok épségének megőrzésében.

Az MSM (methyl-sulfonyl-methane) egy természetes, minden élő organizmusban megtalálható, szerves kénvegyület, aminek előnyei részben a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét helyreállító képességének tudhatóak be; ezzel lehetővé válik a toxinok ki-és a tápanyagok beáramlása. Ha a sejtek egyensúlyban vannak tartva, akkor az ízületekben és izmokban gyulladást okozó toxinok képződése megelőzhető. Ennek köszönhető, hogy az MSM a gyulladások és fájdalmak okát szünteti meg, ahelyett hogy csak a tüneteket kezelné. A kutatási eredmények szerint az MSM lehet a leghatásosabb recept nélkül kapható gyulladáscsökkentő.

Glükózamin-szulfát - Szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és gyulladást csökkentő tulajdonsággal is rendelkezik. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Ezt többek között egy hazai vizsgálat is igazolta, melybe 163 térdartrózisos beteget vontak be. Azok, akik glükozamin-szulfát kezelésben részesültek, néhány hónap után lényegesen enyhült a fájdalom, mellékhatás pedig nem lépett fel. A terápiás kezelés során tapasztalható a kórfolyamat klinikai tüneteinek mérséklődése, a károsodott porcállomány fokozatos regenerálódása és újraképződése.

Kondroitin-szulfát - Az elmúlt években számos vizsgálatot végeztek a glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát terápia hatékonyságának megítélésére, illetve számos az eddigi eredményeket összegző tanulmány látott napvilágot ebben a témában. Ezeknek a nagy betegcsoportot felölelő vizsgálatoknak az eredménye egyértelműen azt mutatta, hogy mind a glükózamin, mind a kondroitin-szulfát, illetve a kettő kombinációja hatékony szer az ízületi kopás kezelésében. Az eddigi elvégzett nagy betegszámú vizsgálatok alapján továbbá úgy tűnik, hogy az enyhe és középsúlyos ízületi kopások esetén a tüneteket a korábbi gyulladásgátlókkal hasonló mértékben csökkentik a glükózamint és kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmények.

C-vitamin - A C-vitamin vagy más néven aszkorbinsav az egyik legismertebb esszenciális vitamin, amit a szervezetünk nem képes előállítani, viszont működéséhez elengedhetetlen. Immunerősítő hatása és egyben antioxidáns sejtvédő hatása Szent-Györgyi Albert óta jól ismert. Hiánya komoly betegségek kialakulásához vezethet.

Összetevők: MSM (metil-szulfonil-metán), glükozamin-szulfát, C-vitamin (aszkorbinsav), kálcium-karbonát, kondroitin-szulfát 93% (cápaporc),; zselatin kapszulában.

Hatóanyagok 3 kapszulában:
- MSM (Methylsulfonyl methane) 750 mg
- Glükozamin szulfát 450 mg
- Kondroitin szulfát (93%) 60 mg
- C-vitamin 450 mg (NRV 562,5%)
- Kálcium 117 mg (NRV 14,6%)

Nettó tömeg: 80 mg (100x800 mg kapszula)

Felhasználási javaslat: napi 3x1 kapszula vagy igény szerint napi max. 3x2 kapszula.

A Rheumato kapszula akciós csomagban is megvehető:
akciós csomag az ízületek optimális működéséért. Tartalma: 1 doboz Kurkuma kapszula 100 db és 1 doboz Rheumato kapszula 100 db.

Ár: 2240 Ft

Rheumato kapszula - ízület >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved