KezdŇĎlap √úgyf√©lszolg√°lat H√≠rlev√©l Kos√°r Hogyan v√°s√°roljak? Hat√°ster√ľletek; Honlap
Flavin7-es term√©szetes √©trendkieg√©sz√≠tŇĎk, vitaminok, ŇĎssejtfokoz√≥

√ĀrkeresŇĎEz√ľst higi√©niai tiszt√≠t√≥szer >> 1 tal√°lat

Silver Higiéniai tisztító - 1000 ml

Silver nano colloid higi√©niai tiszt√≠t√≥ koncentr√°tum. SŇĪrŇĪs√©ge: 1000 ppm.

Az ez√ľst antibakteri√°lis hat√°sa m√°r √©vsz√°zadok √≥ta ismert. A Crystal Silver higi√©niai tiszt√≠t√≥szer: egy √ļj gener√°ci√≥s 100%-ban term√©szetes √©s k√∂rnyezetbar√°t tiszt√≠t√≥szer, mely antimikrob√°lis hat√°s√°t a benne l√©vŇĎ ez√ľst nanor√©szecsk√©knek k√∂sz√∂nheti. Azonnali anitmikr√≥b√°s hat√°sa ak√°r t√∂bb napon kereszt√ľl akt√≠v marad.

Haszn√°lhat√≥ csempefel√ľletek, vizesblokkok, kilincsek, padl√≥ bakteri√°lis tisztas√°g√°nak fenntart√°s√°ban.

Az ez√ľst antibakteri√°lis hat√°s√°t nagyon r√©g√≥ta felhaszn√°lj√°k: m√°r az √≥kori g√∂r√∂g√∂k √©s r√≥maiak is hasznos√≠tott√°k az ez√ľst j√≥t√©kony hat√°sait. Italaikat az ez√ľst ed√©nyekben j√≥val hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ez√ľstdoll√°rt tettek a tejbe, √≠gy az hossz√ļ ideig nem savanyodott meg.

Az ez√ľst r√©szecsk√©k kimagasl√≥ antibakteri√°lis tulajdons√°ggal rendelkeznek, t√∂bb sz√°z bakt√©riumfajt√°t k√©pesek elpuszt√≠tani. Ennek oka, hogy az ez√ľstr√©szecsk√©k rendk√≠v√ľl j√≥ aktivit√°st mutatnak a k√©n √©s a foszfor tartalm√ļ vegy√ľletekkel, melyek a bakt√©riumok sejtfal√°ban √©s DNS-√©ben nagy mennyis√©gben fordulnak elŇĎ. Az ez√ľstr√©szecsk√©k k√°ros√≠tj√°k a bakt√©riumok sejtmembr√°nj√°t, majd azon √°tjutva azok √©lettani funkci√≥it g√°tolj√°k.

Az ez√ľst nanor√©szecsk√©k cs√∂kkent√©se n√∂veli azok hat√©konys√°g√°t a fentebb ismertetett k√©miai folyamatokban. A nanom√©ter a milimi√©ter egymiliomod r√©sze, azaz 0,000000001 m√©ter. Hozz√°vetŇĎlegesen egy nanor√©szecske nagys√°ga √ļgy viszonyul egy emberhez, mint az ember a F√∂ldgoly√≥hoz.

A term√©k koncentr√°ltan vagy oldatk√©nt is haszn√°lhat√≥. Oldatk√©nt haszn√°lva a h√≠g√≠t√°st minden esetben k√∂zvetlen√ľl a haszn√°lat elŇĎtt k√©sz√≠tse el. A kezelt fel√ľletet hagyja megsz√°radni.

√ĖsszetevŇĎk: Ag colloid 1000 ppm (desztill√°lt v√≠z, nagy tisztas√°g√ļ ez√ľst).

√Ār: 2900 Ft

Ez√ľst higi√©niai tiszt√≠t√≥szer >> 1 tal√°lat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved