Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőEzüst higiéniai tisztítószer >> 1 találat

Silver Higiéniai tisztító - 1000 ml

Silver nano colloid higiéniai tisztító koncentrátum. Sűrűsége: 1000 ppm.

Az ezüst antibakteriális hatása már évszázadok óta ismert. A Crystal Silver higiéniai tisztítószer: egy új generációs 100%-ban természetes és környezetbarát tisztítószer, mely antimikrobális hatását a benne lévő ezüst nanorészecskéknek köszönheti. Azonnali anitmikróbás hatása akár több napon keresztül aktív marad.

Használható csempefelületek, vizesblokkok, kilincsek, padló bakteriális tisztaságának fenntartásában.

Az ezüst antibakteriális hatását nagyon régóta felhasználják: már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították az ezüst jótékony hatásait. Italaikat az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

Az ezüst részecskék kimagasló antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek, több száz baktériumfajtát képesek elpusztítani. Ennek oka, hogy az ezüstrészecskék rendkívül jó aktivitást mutatnak a kén és a foszfor tartalmú vegyületekkel, melyek a baktériumok sejtfalában és DNS-ében nagy mennyiségben fordulnak elő. Az ezüstrészecskék károsítják a baktériumok sejtmembránját, majd azon átjutva azok élettani funkcióit gátolják.

Az ezüst nanorészecskék csökkentése növeli azok hatékonyságát a fentebb ismertetett kémiai folyamatokban. A nanométer a milimiéter egymiliomod része, azaz 0,000000001 méter. Hozzávetőlegesen egy nanorészecske nagysága úgy viszonyul egy emberhez, mint az ember a Földgolyóhoz.

A termék koncentráltan vagy oldatként is használható. Oldatként használva a hígítást minden esetben közvetlenül a használat előtt készítse el. A kezelt felületet hagyja megszáradni.

Összetevők: Ag colloid 1000 ppm (desztillált víz, nagy tisztaságú ezüst).

Ár: 2900 Ft

Ezüst higiéniai tisztítószer >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved