Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőOlimpiq kozmetikumok >> 1 találat

Olimpiq arckrém - 5 ml

Olimpiq natur stemcell pyramid cream - 100%-ban növényi, természetes eredetű összetevőket tartalmazó arckrém, vegyianyag mentes. Növényi őssejteket is tartalmazó készítmény.

Áttörés az öregedés lassításában aktív növényi őssejtszaporító formulával.

Nemzetközi tudományos kutatással igazolt, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerhetik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során.

A bőr hámrétegében található őssejtek új sejteket hoznak létre, melynek révén a bőr képes megújulni.

Ebben a forradalmian új kozmetikumban aktív, öregedést gátló növényi sejtkultúra található, amely védi az élettartamát a bőr őssejtjeinek, késlelteti az öregedését a bőr sejtjeinek és megőrzi a bőr fiatalos megjelenését és vitalitását. Az egyik tanulmány kimutatta, hogy növényi őssejtes kezelésnek a bőrön történő helyi alkalmazása során már két hét után 8%-al csökkent a ráncok száma illetve mélysége. Négy hetes alkalmazás után pedig 15%-al csökkentek a bőröregedés említett tünetei.

Főbb hatóanyagok:

MALUS DOMESTICA: Ez az alma köztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciátlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél.

OLIMPIQ SXC: A készítményben megtalálhatóak az Olimpiq SXC étrendkiegészítő aktív összetevői, amelynek hatását tudományos publikáció bizonyítja.
Az Őssejtekről: az életkor elörehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken, ezáltal a szervezet önmegújító képessége is hanyatlani kezd.
Minél magasabb az őssejtszint, annál jobb a szövetek regenerációja.

ARANY: Serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. A bőr méregtelenítési folyamatát a vér- és a nyirokkeringés serkentésével pozitív irányba módosíthatja.

FLAVONOIDOK: Erős antioxidánsok, melyek gátolják a káros oxidatív folyamatokat, így védik a sejteket a degenerációs hatásoktól. Növelik a kapillárisok áteresztőképességét, javítják a vérkeringést, ezzel segítik a bőr tápanyagokkal, vitaminokkal és oxigénnel történő ellátását.

HYALURONSAV: Megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit, feszesebbé és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Q10 KOENZIM: Méregtelenít, védi a sejteket, leköti a káros szabadgyököket, ezáltal késlelteti az öregedési folyamatokat.

KOLLAGÉN: A bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője. Az életkor előrehaladtával a kollagénhiány miatt, megjelennek a ráncok, a cellulit, a bőr szárazsága, a köröm és a haj mattá válik. A kollagénnel ez a folyamat azonbam lelassítható, megállítható, és még vissza is fordítható.

Hatóanyagok: Phytocelltech™, aurum (collodial gold), Olimpiq SXC etract™, Flavin7 bioflavonoid complex™.

Használati utasítás: Használja szárazra törötl bőrön, várjon, amíg felszívódik!
Nettó térfogat: 5 ml.
Tárolás: +5 C fok felett.

A termék esmmilyen mesterséges illatosítót, színező vagy tartósítószert nem tartalmaz.100%-ban vegyszermentes termék.

Ár: 3900 Ft

Olimpiq kozmetikumok >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved