Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőGyógygomba kapszulák >> Gyapjas tintagomba >> 2 találat

Gyapjas tintagomba - 100 kapszula

Myco Crystal Gyapjas tintagomba (Coprinus Comatus) étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény gyapjas tintagombát és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

A gyapjas tintagomba (más néven petrencegomba) latin neve Coprinus Comatus, angolul: Shaggy Mane vagy Lawyers Wig vagy Ink Cap Mushroom).

Magas tápértékének köszönhetően erősíti a szervezetet és segít az egészség megőrzésében.

"A távol-keleti gyógyászatban a gyapjas tintagomba fogyasztását emésztés elősegítésére és aranyér kezelésére javasolták." (Lelley János)

A gyapjas tintagombának a népgyógyászatból ismert a vércukorcsökkentő hatása. Egy 2010-ben publikált kínai kutatás megállapította, hogy a gyapjas tintagombából kivont hatóanyag, a comatin állatkísérletben csökkentette a vércukorértéket.

Egy 2011-es izraeli kutatás megállapította, hogy laboratóriumi kísérlet alapján a gyapjas tintagomba lehetséges tumorellenes szer.

A gyapjas tintagomba (Coprinus cornatus) fiatalon ehető gomba, melyet a magyar gombászok 2009-ben az év gombájává választottak. Addig fogyasztható, amíg lemezei fehérek. Főzés során jellegzetes illata van, íze azonban kellemes: a fiatal példányok elsőosztályú csemegegombák. A gyapjas tintagombát bemutató videó - ahogy vadon terem.

A polifenolok védik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

Összetevők: gyapjas tintagomba (Coprinus Comatus) őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

1 kapszula 430 mg.

Hatóanyag 1 kapszulában:

Gyapjas tintagomba őrlemény: 264 mg
Össz polifenol: 2,2 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,54 mg
- rezveratrol: 0,0011 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.

Ár: 7000 Ft

Gyapjas tintagomba - 250 kapszula
Myco Crystal Gyapjas tintagomba 250 kapszula. Leírását lásd a 100 kapszulás kiszerelésnél.
Ár: 10950 Ft

Gyógygomba kapszulák >> Gyapjas tintagomba >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved