Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőGyógygomba kapszulák >> Bokrosgomba >> 2 találat

Bokrosgomba - 100 kapszula

Bokrosgomba étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény bokrosgombát és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

A bokrosgomba (Grifola Frondosa), vagy közismert japán nevén maitake (ami táncoló gombát jelent) hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez. Japánban, ahol őshonos, és Kínában már régóta termesztett és egyaránt nagyrabecsült mint étkezési, és mint gyógyító gomba. A bokrosgomba kínai neve: Huai Su Gu, angolul Hen of the Woods,

A bokrosgomba ma már a leggyakrabban vizsgált, tápértékkel és gyógyhatással rendelkező gombákhoz tartozik Az elmúlt 20 évben robbanásszerűen növekedtek az ezzel kapcsolatosa tanulmányok, melyek szerint jótékony hatással van az immunrendszerre, vérkeringésre, vérnyomást csökkentő és vércukorszint csökkentő hatásúnak találták, és vizsgálták tumorellenes hatását is. A bokrosgombában található D-frakció hatásosnak bizonyult sokféle daganat esetén, legikább mell- és prosztata daganatnál. A vizsgálatok szerint csökkentette a kemoterápia mellékhatásait. Májkárosodás és HIV-fertőzés és cukorbetegség esetén is előnyösnek találták, és mint vérnyomáscsökkentőt it.
A maitake vizsgálatokhoz, ereményekhez fűződő nevek: Dr. Hiroaki Nanba, Abram Ber, M.D., Dr. Joan Priestley, Dr. David Hughes, M. Yokota, M.D, Peter DAdamo, N.D.

A polifenolok megvédik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

Összetevők: bokrosgomba (Grifola Frondosa)őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

1 kapszula 520 mg.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Bokrosgomba őrlemény: 336 mg

Össz polifenol: 2,8 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,96 mg
- rezveratrol: 0,0014 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.

Ár: 6500 Ft

Bokrosgomba - 250 kapszula
Myco Crystal Bokrosgomba 250 kapszula. Leírását lásd a 100 kapszulás kiszerelésnél.
Ár: 10500 Ft

Gyógygomba kapszulák >> Bokrosgomba >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved