Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőFlavin7 Sport termékek >> Flavin7Sport Revive >> 1 találat

Flavin7Sport Revive - 100 kapszula

Flavin7 Sport Revive - Aminosavakat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal. Speciális készítmény sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára az izomszövet regenerálódásához.

Az elágazó láncú aminosavak (L-leucin, L-izoleucin, L-valin) segíthetnek az izmok regenerálódásban, valamint segíthetnek az egészséges izomszövet felépítésében, fenntartásában.

Mineral Complex Pure Crystal 120™ elektrolit komplex: kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vizében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektronit formában. Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok optimális egyensúlyát tartalmazza. Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok a sportolás közben elvesztett mértékét.

BCAA complex. Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA -k csoportjában három aminosav a leucin, az izoleucin és a valin tartozik. Együttesen e három esszenciális aminosav alkotja izomszövet-állományunk aminosav tartalmának mintegy 35%-át. A sejtek felépítésén és a szövetek regenerálásán kívül részt vehetnek az energiaellátás, folyamatában, a fehérjeszintézis szabályozásában.

L-glutamin: Az izomszöveteink építéséhez leginkább szükséges aminosav. Jelentős a szerepe a fehérje szintézisben és az izom regenerációjában, de nem csak az izomszövet hasznosítja, hanem az immunrendszer és az emésztőrendszer is erősödhet használatától. Az alacsony L-glutamine szint az izomszövetek lebontásához vezethet, ezzel viszont csökkenhet az izomzat mérete és teljesítőképessége.

B1-vitamin: B1 vitamin (tiamin) jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, segítheti a szénhidrátok elégetését, valamint létfontosságú szerepet tölthet be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

B2-vitamin (riboflavin): a szervezetünkben a tápanyagmolekulák végoxidációjában vesz részt, segítve azok felhasználását. Az ember bélflórája is termel riboflavint, de a fokozott fizikai terhelés esetén fellépő izomgyengülés a termelés csökkenését és a külső pótlás szükségességét vonja magával.

B6-vitamin (piridoxin): a piridoxin-koenzimek részt vesznek az aminosav anyagcserében, a zsírok lebontásában. Az aminosavak legideálisabb felhasználásában a szervezetünk B6-vitamin mennyisége fontos tényező.

C-vitamin: a legismertebb vitamin. Erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az ellenálló képességet a fertőző (főleg a meghűléses) betegségekkel szemben. Gyorsíthatja a kötőszövet újraépülését és védelmet nyújthat a stressz ellen. Fokozhatja és helyreállíthatja a fizikai teljesítőképességet. Megterheléskor nő a C-vitamin igény, ezért a sportolóknak növelniük kell a bevitelét.

Bioflavonoidok: rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve evvel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését.

Összetevők: L-leucin, Mineral Complex Pure Crystal 120™, L-glutamin, L-izoleucin, L-valin, C-vitamin (aszkorbinsav), B2-vitamin (riboflavin), B6- vitamin (pridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Hatóanyag 2 kapszulában (az ajánlott napi bevitelben):
L-leucin 271,5 mg
L-glutamin 150 mg
L-izoleucin 150 mg
L-valin 150 mg
C-vitamin (aszkorbinsav) 40 mg RDA 50%
B2-vitamin (0,7 mg) RDA 50%
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 0,7 mg RDA 50%
B1-vitamin (tiamin) 0,56 mg RDA 51%
Össz polifenol 2mg
- ebből flavonoid 1,4 mg, rezveratrol 0,001 mg

Nettó tömeg: 60 g (100 x 600 mg kapszula)

Fogyasztás: edzés után közvetlenül 2 kapszula / nap.

Ár: 4520 Ft

Flavin7 Sport termékek >> Flavin7Sport Revive >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved