Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőFlavin7 Sport termékek >> Flavin7Sport Complex B-vitamin >> 1 találat

Flavin7Sport Complex B-vitamin - 100 kapszula

A Flavin7 Sport B-komplex kapszula - Ásványi anyagokat és B-vitaminokat (B-komplexet) tartalmazó étrendkiegészítő készítmény polifenol tartalommal.

B-vitamin komplexet (nagy adagban), kálciumot, magnéziumot, vasat, egyéb ásványi anyagokat és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. Fogyasztása csökkentheti a fokozott terhelés okozta fáradékonyságot, és javíthatja a terheléses időszak alatti teljesítményt. A B1-vitamin, a B2-vitamin, a B6-vitamin, a B7-vitamin és a B12-vitaminhozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez. A B2-vitamin, a B6-vitamin és a B12-vitamin hozzájárulnak a kifáradás csökkentéséhez.

A B-complex kapszula összetevői: B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12 vitaminok), Mineral Complex Pure Crystal 120TM (kristályos ásványi anyag komplex), kálcium-karbonát, magnézium-karbonát, vas (II)szulfát, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Tápanyagok 1 kapszulában:

B1 - tiamin - 3,3 mg RDA 300%
B2 - riboflavin - 4,2 mg RDA 300%
B3 - niacinamid - 48 mg RDA 300%
B5 - kalcium-D-pantotenát - 18 mg RDA 300%
B6 - piridoxin-hidroklorid - 4,2 mg RDA 300%
B7 - biotin - 150 mcg RDA 300%
B8 - kolin - 100 mg
B9 - folsav - 600 mcg - RDA 300%
B12 - ciano-kobalamin - 7,5 mcg RDA 300%
Vas - 5,18 mg RDA 37%
Össz polifenol: 1,6 mg - ebből flavonoid 1,1 mg és rezveratrol 0,0008 mg
RDA: a felnőtteknek ajánlott napi bevitel.

Nettó tömeg: 60 g (100 db x 600 mg kapszula)

A vízben oldódó B-vitaminok segíthetik csökkenteni a stressz okozta tünetek kockázatát. A B-csoport vitaminjai (B2, B3, B5, B6, B12) fontos szerepet játszhatnak a szénhidrát- és zsíranyagcserében. Segíthetik fenntartani a koncentrációt és növelhetik az éberséget.

Ásványi anyag komplex - (Mineral Complex Pure Crystal 120TM): magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vizében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektrolit formában. Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok optimális egyensúlyát tartalmazza. Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok sportolás közben elvesztett mértékét.

Tiamin (B1): A tiamin a szénhidrátok energiafelhasználásában játszik szerepet, valamint létfontosságú szerepet tölt be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

Riboflavin (B2): A szervezetünkben a tápanyag molekulák végoxidációjában játszik szerepet, így felelős a szervezet energiaellátásáért zsírokból, fehérjékből és szénhidrátokból. Elengedhetetlen a vas beépítésében.

Niacin (B3): Részt vesz a szénhidrátok és a zsírok lebontásában és felépítésében, ezáltal az energiatermelésben. Nélkülözhetetlen az idegrendszer normális működéséhez.

Pantoténsav (B5): Hozzásegítheti a szervezetet ahhoz, hogy fehérjékből, zsírokból és szénhidrátokból energiát nyerjen. Segítheti a porcanyagcserét.

Piridoxin (B6): Fontos szerepet tölt be a vörösvérsejtek képzésében, az emésztésben, a zsír- és a fehérje-felhasználásban kap. Ingerületátvivő anyag az idegrendszerben.

Biotin (B7): Számos olyan enzim alkotórésze, amely szerepet játszik a fehérje-, a szénhidrát- és a zsíranyagcserében.

Kolin (B8): a kolin szükséges minden olyan hormonális szabályozáshoz, mely a zsírlebontást irányítja. A zsírt kicsiny, könnyen kezelhető csomagocskákká alakítja, így könnyebben szállíthatóvá és hasznosíthatóvá teszi.

Folsav (B9): a folsav részt vesz a vörösvértestek képzésében, javítja a vasfelszívódás hatásfokát. Az aminosavak anyagcseréjében az érelmeszesedés megakadályozásában és az idegingerületek továbbításában van szerepe. Zsírbontó anyag.

Ciano-kobalamin (B12): A B12-vitamin szabályozza a vörösvérsejt termelődést és a vasfelhasználást. Részt vesz a szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcserében így az izmokban fokozza az energiaellátást. Az idegsejteket védelmezi, és segíti az ingerület átvitelt.

Vas: Oxigén és széndioxid szállításban tölt be kiemelkedő szerepet. Az oxigénnek az egyes sejtekhez történő, és a széndioxidnak az egyes sejtektől való elszállításában segédkezik.

Kalcium: A kálcium fontos a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásában; a sejtmembrán alapvető építő eleme, az izom-összehúzódás megindítója.

Magnézium: A csontrendszer alapeleme, az izomelernyedést segíti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és a zsíranyagcserében elengedhetetlenen szerepet játszik. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Flavonoidok: Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabad gyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula/ nap.

Ár: 3050 Ft

Flavin7 Sport termékek >> Flavin7Sport Complex B-vitamin >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved