Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőFlavin7 Sport termékek >> Flavin7Sport Basic >> 1 találat

Flavin7Sport Basic - 100 kapszula

Flavin7 Sport Basic étrendkiegészítő kapszula sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek. Aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő polifenol tartalommal. Izotóniás hatás a teljes körű alapozásért! Alapjaitól támogatja a szervezetet a fokozott igénybevétel napjaiban.

Elektrolit komplex: Kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vízében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektrolit formában. Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok egyensúlyát tartalmazza. Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok a sportolás közben elvesztett mértékét.

Kalcium: A csontok és a sejtmembrán alapvető építő eleme, az izom összehúzódás megindítója. Részt vesz a normál sejtműködés fenntartásában és szükséges az idegrendszer normál működéséhez.

Magnézium: A csontrendszer alapeleme, az izomelernyedést segítheti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és zsíranyagcserében elengedhetetlen szerepet játszik.

Kálium: Részt vesz ingerületi folyamatokban, így az ideg- és izomműködésben.

Nátrium: Fontos szerepe van az ozmotikus nyomás fenntartásában, idegrendszeri ingerület átvitelben és az izomműködés során.

L-taurin: Az inzulin utánzásával segítheti eljuttatni az aminosavakat és a glükózt az izomsejtekbe. Segítheti a kalcium, magnézium, kálium és a nátrium ki- és beáramlását a sejtekbe.

L-arginin: Segítheti a sovány izomtömeg növekedését és a zsírégetést. Megakadályozza a szövetek lebomlását és segíti az izmok regenerálódását.

L-glutamin: Fontos szerepet játszik a sejtregenerálódásban, csökkentheti az izomleépülést és az izomkárosodás esélyét. Hozzájárulhat az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez.

L-lizin: Izomfehérjét hoz létre, így hozzájárulhat az izmok regenerálódásához, az általános jó egészségi állapothoz. Erősítheti a csontok szerkezetét azáltal, hogy segíti a kalcium felszívódását.

Bioflavonoidok: részt vesznek a szabadgyökök káros hatása elleni védekezésben

Összetevők:
Mineral Complex Pure Crystal 120™ (ebből: magnézium:21,71 mg), kalcium-karbonát, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), taurin, kálium-hidrogén-karbonát, nátrium-citrát, magnézium-karbonát, L-glutamin, L-arginin, L-lizin; zselatin kapszulában.

Nettó tömeg: 73,9 mg (100 x 739 mg kapszula)

Hatóanyagok 3 kapszulában:
Kálcium 120 mg RDA 15%
Magnézium 125,13 mg RDA 33,4%
Taurin 250 mg
L-arginin 40 mg
L.glutamin 90 mg
L-lizin 20,1 mg
Össz polifenol 8,31 mg
- ebből flavonoid 5,82 mg, rezveratrol 0,0042 mg

Ajánlott napi adag: 3x1 kapszula vagy igény szerint 3x2 kapszula.

Ár: 4100 Ft

Flavin7 Sport termékek >> Flavin7Sport Basic >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved