Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőCickafark kapszula >> 1 találat

Cickafark kapszula - 100 db

Cickafark kapszula - Cickafark őrleményt tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polifenolokkal.

A cickafarkot a gyógynövényes gyógyítók elterjedten használják elsősorban nőgyógyászati hatásai, a húgyúti rendszerre és az emésztőrendszerre gyakorolt kedvező hatása, valamit fájdalomcsillapító tulajdonsága miatt. Antiszeptikus hatása miatt légutak megbetegedéseire is ajánlják.

A cickafark a népgyógyászatiban régóta jelen levő gyógynövény, külsőleg borogatásként és ülőfürdőként, belsőleg pedig teáját felhasználják mint gyulladáscsökkentő, görcsoldó, emésztésjavító, máj és epeműködés serkentő szert. Használják nőgyógyászati problémákra (menstruáció szabályozására, változókori panaszokra) ezenkívül a veseműködés szabályozására vízhajtó hatása miatt, gyomorbántalmakra: a gyomorgörcsök elmulasztására, az étvágytalanság megszüntetésére, a máj működésének javítására. Migrén esetén is ajánlják.

Összetevők: cickafarkfű őrlemény (Achillea millefolium), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány) - zselatin kapszulában.


Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben: 3 kapszula / 6 kapszula
Cickafarkfű 900 mg / 1800 mg
Összes polifenol 20 mg / 40 mg
Ebből: - flavonoid 14 mg / 28 mg
- rezveratrol 0,01 mg / 0,02 mg

Használati javaslat: 3x1 kapszula/nap, valamint igény szerint max. 3x2 kapszula/nap.
Ár: 2990 Ft

Cickafark kapszula >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved