Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőImmuno kapszula -immunrendszer >> 1 találat

Immuno kapszula - 100 db

Crystal Complex Immuno étrendkiegészítő kapszula - az erős immunrendszerért növényi anyagokkal és vitaminnal: pecsétviaszgomba, kasvirág, fokhagyma, C-vitamin és polifenol tartalommal a fertőzésekkel szembeni védekezőképesség fokozására.

Pecsétviaszgomba: A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van. Többek között ennek köszönhető a tumorgátló hatására, ami ma már tudománytörténeti ténynek számít, ugyanis elsőként ebből a gombából vontak ki egy vízoldékony poliszacharidot. Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Májvédő hatása is igazolt, és jelentősen mérsékli a nikotin mérgező hatását.

Kasvirág (Echinacea purpurea, Angustifolia): A kasvirág természetes antimikrobás és fertőzésgátló: véd a baktériumuk, vírusok, gombák és egyéb kórokozó mikrobák ellen. Az immunrendszert általánosan serkenti. A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antivirális anyagot, az interferont fokozottabban termelik. A kasvirág segíthet megelőzni a két leggyakoribb vírusos fertőzést: a náthát és az influenzát. A legteljesebben akkor fejti ki hatását, ha már a betegség első tüneteinél alkalmazzák. A vizsgálatok megerősítették, hogy a kasvirág akkor is hasznos, ha már a beteg szenved a náthával vagy influenzával járó fájdalmaktól vagy az orrdugulástól, láztól.

Fokhagyma: A fokhagyma antimikrobiális hatását már a középkorban is kihasználtál a francia papok, akik e növényt alkalmazva védekeztek a pestisjárvány terjedése ellen. Ma már ismeretes, hogy a fokhagyma antibiotikumként működik például olyan mikroorganizmusokkal szemben, mint a Staphylococcus, az Escherichia, a Proteus és a Pseudomonas. Tudjuk, hogy a fokhagymának parazitaellenes hatása is van, sőt a herpeszvírussal és a Candida albicans nevű gombával szemben is hatékony.

C-vitamin: A C-vitamin antioxidáns hatása révén hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. A C-vitamin erősíti az immunrendszer működését betegségek és megnövekedett stressz esetén egyaránt.

Öszetevők: C-vitamin, pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum), fokhagyma, kasvirág (Echninacea purpurea), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Nettó tömeg: 55 g. (100x550 mg kapszula)

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap, valamint igény szerint max. 3x2 kapszula/nap.

Hatóanyagok 3 kapszulában:

C-vitamin 450 mg RDA 562,5%
Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum): 300 mg
Kasvirág (Echinacea purpurea): 210 mg
Összes polifenol: 10 mg. Ebből flavonoid: 7 mg, rezveratrol: 0,005 mg.)

Ár: 4260 Ft

Immuno kapszula -immunrendszer >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved