Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőKudzu kapszula >> 2 találat

Kudzu B6 vitaminnal - 100 kapszula

Kudzu kapszula B6 vitamnnal és Flavin7 komplexszel - növényi izoflavonoidokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal. A kudzu Kínában és Japánban honos futónövény, a kínai orvoslás évszázadok óta használja gyógyászati célra.

A hagyományos felhasználás és a modern kutatások alapján a kudzu hatékony lehet sokféle területen: befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ami erősítheti az idegrendszert és pozitív hatással lehet a kedélyállapotra; csökkentheti az izomfájdalmakat és fejfájást; általánosan javíthatja a közérzetet, erőt adhat a szervezet általános kimerültsége esetén; csökkentheti az inzulinrezisztenciát; segíthet a klimax tüneteinek enyhítésében.

A kudzu hatékonynak bizonyult a méreganyagokkal terhelt máj működésének segítésében, emésztési zavarok, rossz vérkeringés esetén is.

A kudzu segíthet az alkoholizmus kezelésében, az alkohol iránti vágy csökkentésével. Bővebben a kudzuról

A B6 vitamin részt vesz az idegrendszer normál működésében.

A termék fogyasztása nem ajánlott kisgyermekek, terhes és közvetlenül terhesség előtt álló nők, szoptatós anyák, pubertáskorban levő fiatal lányok, valamint olyan egyének számára, akiknél korábban hormon-függő (nőknél elsősorban emlő) daganatot diagnosztizáltak, ill. kezeltek.

A Flavin7 bioflavonoid komplex hatékony antioxidáns, sokféle kedvező élettani hatással.

A Kudzu kapszula összetevői: kudzu gyökér (Pueraria lobata) szárított örlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), B6 vitamin - zselatin kapszulában. Egy kapszula 600 mg.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula
Isoflavon 50 mg
B6 vitamin 1 mg RDA 71,4%
Össz polifenol 12,46 mg
Ebből flavonoid 8,72 mg
Rezveratrol 0,0062 mg

A kudzu kapszula felhasználási javaslata: 1 kapszula/nap.

Ár: 2930 Ft

Kudzu B6 vitaminnal - 250 kapszula
250 db-os kiszerelés. Leírása megegyezik a 100 db-os kiszerelésével.
Ár: 6790 Ft

Kudzu kapszula >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved