Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőPapain enzim >> 2 találat

Papain - 100 db kapszula

Papain kapszula - papain enzimet és papayat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula, az enzimeket tartalmazó Intenzyme termékcsalád tagja.

A papain a papajában - papaya, papája, Carica papaya - található emésztésserkentő, fehérjebontó (proteáz) enzim, mely segít a húsokat és egyéb, fehérje tartalmú ételeket megemészteni. Fogyasztása hozzájárulhat a tápcsatorna megtisztításához, az emésztés javításához, és testtömeg-csökkentő étrend eredményességéhez.

A papain enzim a gyomorban található pepszinnél és a hasnyálmirigy által termelt pankreatinnál is hatékonyabban segíti az emésztést. A saját súlyának harmincötszörösét kitevő mennyiségű hús megemésztésére képes. Mindeközben azonban a szervezet saját fehérjéit nem károsítja. Hatékonyságát nem befolyásolja a tápcsatorna adott szakaszának ph-értéke, kémhatása, ezért a gyomorsavhiányban szenvedő vagy a kevés fehérjebontó enzimmel rendelkező emberek számára is lehetővé teszi a tökéletes emésztést.

A papain enzim kedvező hatásai:

Az emésztés javítása mellett a papain hozzájárul a fehérjék építőköveinek, az aminosavaknak a felszabadításához.

Az immunrendszer működését is javítja, így elősegíti a tumoros sejtek elleni küzdelmet. A papain enzim gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Rákos betegeknél a papain fogyasztása szájszárazság vagy nehéz nyelés esetén szintén hasznos lehet. Ezek a hatások összességében hatásossá tehetik a különféle rák elleni kezelések kiegészítéséhez.

Egyes kutatások szerint a cukorbetegség szövődményei ellen is hatásos lehet, mert az eredmények szerint csökkenti a vesékben lerakódott fehérjék mennyiségét.

Egy másik kísérlet során azok a nők, akik legalább egy héten egyszer fogyasztottak papaint, kevésbé voltak fogékonyak a HPV vírusra.

Egy kisebb kutatás során az is napvilágot látott, hogy a papain fogyasztása csaknem olyan hatékony a herpesz okozta fájdalmak ellen, mint a receptre kapható gyógyszerek.

A papain és a hozzá hasonló proteolítikus enzimek csökkentik a reumás artritisz okozta gyulladásokat és fájdalmakat, elősegítik a sebek gyógyulását és csökkentik a sérülések következtében kialakuló duzzanatokat.

A papain enzim valósággal megtisztítja a bélfalakat, az élő szöveteket az elhalt anyagoktól, a túl sok nyálkától.

A Papain kapszula összetevői: szárított papaya őrlemény, papain, zselatin kapszulában. Ajánlott adagolás: 3x1 vagy 3x2 kapszula naponta.

Hatóanyag 3 kapszulában
Papain enzim 50 mg (160 FIP)
Ár: 7300 Ft

Papain - 250 db kapszula
Leírása megegyezik a 100 db-os kiszerelésével.
Ár: 16100 Ft

Papain enzim >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved