Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

Árkereső



DigestMix enzim-komplex >> 2 találat

DigestMix - 100 db kapszula

A DigestMix enzim-komplex összetevői emésztést elősegítő enzimek, gyógynövények és B6 vitamin.

A legtöbb enzim megsemmisül az ételek készítése során, ezért a készételből hiányoznak az emésztőenzimek. Ennek következtében a teljes emésztés a szervezetre hárul, emésztési problémák alakulhatnak ki, amelyek felszívódási zavarhoz vezethetnek.

Az enzimek az emésztési folyamat nélkülözhetetlen elemei. Amint az étel bekerül a szájba, az enzimek azonnal hozzálátnak a táplálék bontásához, ez a folyamat addig tart, amíg a tápanyag a bélfalon keresztül fel tud szívódni.

Szénhidrátbontó enzimek: a szénhidrátok bontását több enzim végzi. Az amiláz enzim a keményítő részleges bontását végzi. A glükoamiláz a keményítő molekulaláncának a végén hat, míg az amiláz a belső kötések bontását teszi lehetővé.

Sok embernél jelentkezik emésztési probléma a gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék fogyasztása után, mivel az ezekben található rostokat nem vagyunk képesek lebontani, nincs az emésztőrendszerünkben cellulózt bontó enzim, ezért a cellulóz a gyomorból változatlan formában a belekbe jut, ahol a bélbaktériumok erjeszteni kezdik a rostokat.
Az erjedés következtében gázképződés, hasi diszkomfort érzés alakulhat ki. A termékben található celluláz alakítja át a cellulózt glükózzá, így nagymértékben hozzájárul a gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék sejtfalában található rostok lebontásához.

Ahhoz, hogy a szervezet hasznosítani tudja a tejcukrot (laktóz), le kell azt bontania. Ennek két útja van: a laktózt a vékonybélben a laktáz enzim bontja, majd annak cukor összetevői felszívódnak. A másik út: a belekben élő baktériumok a laktózt vagy közvetlenül felveszik vagy erjesztik. Azoknál az embereknél, akiknél hiányzik a megfelelő mennyiségű laktáz enzim, a bakteriális út érvényesül, Viszont a megemésztetlen laktóz tovább halad a béltraktus távolabbi részébe. Ennek következtében fájdalom, felfúvódás, görcs, böfögés és hasmenés léphet fel.

Fehérjebontó enzimek: a táplálékban található proteáz enzimek savas pH-n képesek a fehérjék belső kötéseinek hasítására. Ezáltal a fehérjék bontása már a gyomorban elkezdődik, majd a vékonybélben folytatódik, ahol elsősorban a saját szervezetünk által előállított proteázok veszik át a főszerepet. A termékben található fehérjebontó enzimek képesek hatékonyan segíteni a proteinek bontását.

Zsírbontó enzimek: a lipáz egy olyan enzim, mely a zsírokat zsírsavakká és glicerinné bontja. A zsíremésztés során a zsírban oldódó tápanyagok, vitaminok a bélnyálkahártyán keresztül képesek lesznek felszívódni, hasznosulni. A zsíroldékony vitaminok felszívódási zavarának hátterében is a zsírok tökéletes emésztése áll.

Növényi összetevők:

Borsmenta: hatóanyagai gyorsan enyhítik a hányingert, hányást, a haspuffadást, a gyomor és bélgörcsöt, valamint az idegi eredetű gyomorpanaszokat is. Megkönnyíti az epehólyagból az epe ürítését, görcsoldó és szélhajtó hatással rendelkezik.
Ánizs (Pimpinella anisum): a Földközi-tenger mellékéről származik, már az ókori Egyiptomban is használták Étváqyjavító, emésztést serkentő szélhajtó, gyomor-, bél és epebántalmak elleni szerként is használják.

A termék B6 vitamint is tartalmaz.

Összetevõk: borsmenta, ánizs, B6 vitamin. Enzimek: Amylase, Protease thera, Malt diastase, Glucoamylase, Lipase, Cellulase thera, Lactase, Invertase zselatin kapszulában. Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben, vagyis 3 kapszulában: B6 vitamin 1,8 mg RDA 90%.

Ajánlott napi adag: 3x1 kapszula.

Ár: 7590 Ft

DigestMix - 250 db kapszula

A DigestMix enzim-komplex összetevői emésztést elősegítő enzimek, gyógynövények és B6 vitamin.

A legtöbb enzim megsemmisül az ételek készítése során, ezért a készételből hiányoznak az emésztőenzimek. Ennek következtében a teljes emésztés a szervezetre hárul, emésztési problémák alakulhatnak ki, amelyek felszívódási zavarhoz vezethetnek.

Az enzimek az emésztési folyamat nélkülözhetetlen elemei. Amint az étel bekerül a szájba, az enzimek azonnal hozzálátnak a táplálék bontásához, ez a folyamat addig tart, amíg a tápanyag a bélfalon keresztül fel tud szívódni.

Szénhidrátbontó enzimek: a szénhidrátok bontását több enzim végzi. Az amiláz enzim a keményítő részleges bontását végzi. A glükoamiláz a keményítő molekulaláncának a végén hat, míg az amiláz a belső kötések bontását teszi lehetővé.

Sok embernél jelentkezik emésztési probléma a gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék fogyasztása után, mivel az ezekben található rostokat nem vagyunk képesek lebontani, nincs az emésztőrendszerünkben cellulózt bontó enzim, ezért a cellulóz a gyomorból változatlan formában a belekbe jut, ahol a bélbaktériumok erjeszteni kezdik a rostokat.
Az erjedés következtében gázképződés, hasi diszkomfort érzés alakulhat ki. A termékben található celluláz alakítja át a cellulózt glükózzá, így nagymértékben hozzájárul a gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék sejtfalában található rostok lebontásához.

Ahhoz, hogy a szervezet hasznosítani tudja a tejcukrot (laktóz), le kell azt bontania. Ennek két útja van: a laktózt a vékonybélben a laktáz enzim bontja, majd annak cukor összetevői felszívódnak. A másik út: a belekben élő baktériumok a laktózt vagy közvetlenül felveszik vagy erjesztik. Azoknál az embereknél, akiknél hiányzik a megfelelő mennyiségű laktáz enzim, a bakteriális út érvényesül, Viszont a megemésztetlen laktóz tovább halad a béltraktus távolabbi részébe. Ennek következtében fájdalom, felfúvódás, görcs, böfögés és hasmenés léphet fel.

Fehérjebontó enzimek: a táplálékban található proteáz enzimek savas pH-n képesek a fehérjék belső kötéseinek hasítására. Ezáltal a fehérjék bontása már a gyomorban elkezdődik, majd a vékonybélben folytatódik, ahol elsősorban a saját szervezetünk által előállított proteázok veszik át a főszerepet. A termékben található fehérjebontó enzimek képesek hatékonyan segíteni a proteinek bontását.

Zsírbontó enzimek: a lipáz egy olyan enzim, mely a zsírokat zsírsavakká és glicerinné bontja. A zsíremésztés során a zsírban oldódó tápanyagok, vitaminok a bélnyálkahártyán keresztül képesek lesznek felszívódni, hasznosulni. A zsíroldékony vitaminok felszívódási zavarának hátterében is a zsírok tökéletes emésztése áll.

Növényi összetevők:

Borsmenta: hatóanyagai gyorsan enyhítik a hányingert, hányást, a haspuffadást, a gyomor és bélgörcsöt, valamint az idegi eredetű gyomorpanaszokat is. Megkönnyíti az epehólyagból az epe ürítését, görcsoldó és szélhajtó hatással rendelkezik.
Ánizs (Pimpinella anisum): a Földközi-tenger mellékéről származik, már az ókori Egyiptomban is használták Étváqyjavító, emésztést serkentő szélhajtó, gyomor-, bél és epebántalmak elleni szerként is használják.

A termék B6 vitamint is tartalmaz.

Összetevõk: borsmenta, ánizs, B6 vitamin. Enzimek: Amylase, Protease thera, Malt diastase, Glucoamylase, Lipase, Cellulase thera, Lactase, Invertase zselatin kapszulában. Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben, vagyis 3 kapszulában: B6 vitamin 1,8 mg RDA 90%.

Ajánlott napi adag: 3x1 kapszula.

Ár: 16450 Ft

DigestMix enzim-komplex >> 2 találat



(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved