KezdƑlap ÜgyfĂ©lszolgĂĄlat HĂ­rlevĂ©l KosĂĄr Hogyan vĂĄsĂĄroljak? HatĂĄsterĂŒletek; Honlap
Flavin7-es termĂ©szetes Ă©trendkiegĂ©szĂ­tƑk, vitaminok, ƑssejtfokozĂł

ÁrkeresƑAnyatej serkentƑ kapszula >> 2 találat

Crystal baby- Nursing pleasure - 180 db kapszula

Crystal Baby Nursing Pleasure: termĂ©szetes Ă©trendkiegĂ©szĂ­tƑ anyatej fokozĂł kĂ©szĂ­tmĂ©ny szoptatĂłs anyĂĄk szĂĄmĂĄra - az anyatejes tĂĄplĂĄlĂĄs elƑsegĂ­tĂ©sĂ©re.

A csecsemƑ legjobb tĂĄplĂĄlĂ©ka az anyatej, a legegĂ©szsĂ©gesebb tĂĄplĂĄlĂĄsi mĂłd a szoptatĂĄs. A termĂ©kben lĂ©vƑ gyĂłgynövĂ©nyek hatĂłanyagainak egyĂŒttes hatĂĄsa az anyatejtermelĂ©s fokozĂłdĂĄsĂĄt biztosĂ­tja. Az anyatejbe jutĂł ĂĄnizs Ă©s Ă©deskömĂ©ny hatĂłanyagai segĂ­tik a csecsemƑ normĂĄl bĂ©lmƱködĂ©sĂ©t Ă©s emĂ©sztĂ©sĂ©t.

100%-ban csak növĂ©nyi eredetƱ összetevƑket tartalmaz. AlkalmazĂĄsa nem vĂĄltoztatja meg az anyatej összetĂ©telĂ©t. GyĂłgynövĂ©ny összetevƑk: majoranna, kecskeruta, csalĂĄnlevĂ©l, benedekfƱ, csipkebogyĂł, hibiszkusz, Ă©deskömĂ©ny, ĂĄnizstermĂ©s, görögszĂ©na mag. EzenkĂ­vĂŒl C vitamin, vas, D3 vitamin összetevƑk. NövĂ©nyi, cellulĂłz kapszulĂĄban - vegetĂĄriĂĄnusok is fogyaszthatjĂĄk.

Nem tartalmaz tartĂłsĂ­tĂłszert, szĂ­nezĂ©ket, aromĂĄt, illetve semmilyen mestersĂ©ges anyagot. 16 db-os, 90 db-os Ă©s 180 db-os kiszerelĂ©sben. A kĂ©szĂ­tmĂ©ny szedĂ©sĂ©t csak szĂŒlĂ©s utĂĄn kezdje el!

AlkalmazĂĄsa javasolt az anyatej kivĂĄlasztĂĄs serkentĂ©sĂ©re. AjĂĄnlott adagolĂĄs: a szĂŒlĂ©st követƑen naponta 4x1 kapszula. Amennyiben 7 nap szedĂ©s utĂĄn több tej szĂŒksĂ©ges, a napi adag emelhetƑ 4x2 kapszulĂĄra. A maximĂĄlis napi adag 4x2 kapszula. A kĂ©szĂ­tmĂ©ny szedĂ©sĂ©t csak a szĂŒlĂ©s utĂĄn kezdje el! A maximĂĄlis adagot ne lĂ©pje tĂșl. A baba korĂĄtĂłl fĂŒggetlenĂŒl akĂĄr az egĂ©sz szoptatĂĄs idƑszaka alatt lehet alkalmazni.

FigyelmeztetĂ©s: a kĂ©szĂ­tmĂ©ny NEM szedhetƑ terhessĂ©g alatt!

Ellenjavallat: A kĂ©szĂ­tmĂ©ny nem alkalmazhatĂł az alkotĂłrĂ©szek valamelyike elleni tĂșlĂ©rzĂ©kenysĂ©g, cukorbetegsĂ©g valamint mellgyulladĂĄs esetĂ©n.

Milyen nem kĂ­vĂĄnt hatĂĄsokat vĂĄlthat ki a kĂ©szĂ­tmĂ©ny szedĂ©se? ElƑírĂĄsszerƱ alkalmazĂĄsa esetĂ©n, esetleges egyĂ©ni allergiĂĄs tĂșlĂ©rzĂ©kenysĂ©gi reakciĂłkon kĂ­vĂŒl nem vĂĄrt hatĂĄsai nem ismeretesek. Ha nem vĂĄrt hatĂĄst tapasztal, hagyja abba a szedĂ©sĂ©t.

Mennyi ideig alkalmazhatĂł a kĂ©szĂ­tmĂ©ny? A szĂŒksĂ©gletnek megfelelƑen alkalmazhatĂł mindaddig, amĂ­g az anyatej kivĂĄlasztĂĄs fokozĂĄsĂĄra szĂŒksĂ©g van.

Nettó tömeg: 370 mg/kapszula. Hatóanyagok a napi adagban 4 kapszula, illetve 8 kapszula bevétele esetén:

HatĂłanyagok az ajĂĄnlott napi bevitelben
4 kapszula 8 kapszula
C-vitamin 60 mg RDA 100% 120 mg RDA 200%
D3 vitamin 0,004 mg RDA 80% 0,008 mg RDA 160%
Fe 7 mg RDA 50% 14 mg RDA 100%

Összetevõk: növĂ©nyi cellulĂłz (kapszula), görögszĂ©na mag (Trigonella foenum-graecum L.) szĂĄrĂ­tott õrlemĂ©nye, Ă©deskömĂ©nymag (Foeniculum vulgare) szĂĄrĂ­tott õrlemĂ©nye, hibiszkusz virĂĄg (Hibiscus) szĂĄrĂ­tott õrlemĂ©nye, csipkebogyĂł Cynosbati pseudofructus (Rosa canina L.) szĂĄrĂ­tott õrlemĂ©nye, benedekfõ levĂ©l (Cnicus benedictus) szĂĄrĂ­tott õrlemĂ©nye, csalĂĄnlevĂ©l (Urtica dioica) szĂĄrĂ­tott õrlemĂ©nye, majoranna (Majorana hortensis) szĂĄrĂ­tott õrlemĂ©nye. Aszkorbinsav, Vas (II)-szulfĂĄt, D3-vitamin (kolekalciferol).

Ár: 12940 Ft

Crystal baby- Nursing pleasure - 90 db kapszula
LeĂ­rĂĄs ugyanaz, mint a 180 db-osnĂĄl.
Ár: 8570 Ft

Anyatej serkentƑ kapszula >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved