Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőKlorofill kivonat >> 1 találat

Klorofil kivonat ph 11.5 - 50 ml

Lucernából kivont klorofill készítmény, méregtelenítő és lúgosító hatású. Természetes megoldás a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához.

A zöld növények rendkívül gazdagok klorofillban, amely könnyen kinyerhető belőlük. A klorofill és az emberi vér hemoglobin molekulaszerkezete majdnem ugyanolyan, annyi különbséggel csak, hogy míg a klorofillban a magnézium a középső atom, a vérben a vas. A szervezetünk rendkívüli tulajdonsága, hogy ki tudja cserélni a klorofill középső atomját vasra, így vért alakít ki és épít fel.

A legjobban lúgosító ételek között szerepelnek a zöld növények a Földön. Emellett értékes tápanyaggal töltik fel a szervezetet: könnyen felszívódó vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal, rosttal, klorofillal, enzimekkel és ásványokkal, melyek segítenek semlegesíteni a vérben és a szövetekben levő savakat. A klorofill kivonattal jól pótolható a klorofill, ha a táplálékunkban nincs elég sötétzöld színű növény.

A klorofill lúgos környezetet teremt a szervezetbe kerülve. Ha a sejtek a szervezetben lévő pH-érték miatt nem képesek a jelenlévő oxigént feldolgozni, másodlagos oxigénhiány alakulhat ki. Az oxigén javítja az agy működését. Magukat a véredényeket tágítja ki, ezáltal a vérnyomásban és a szívbetegségekben is hatásos, mivel javul a vérkeringés, és a sejtek vérellátása. A klorofill segíti a vér sejtjeit, hogy ellássák oxigénnel a test minden részét. Dúsítja a vért oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

A klorofil segíti a vér oxigénmegkötő képességét, a vérképzést, antioxidáns, és segíti a kalcium-kövek lebontását.

A klorofill hatékonyan segít megőrizni az egészséges immunrendszert. Segíti a szervezetben a sejtépítést, regenerálást; fiatalító hatású.

A ph jelentése: pondus Hidrogenii - hidrogénion-kitevő - egy dimenzió nélküli kémiai mennyiség, mely egy adott oldat kémhatását (savasságát vagy lúgosságát) jellemzi. A pH fogalmát Soren Peter Lauritz Sorensen dán biokémikus vezette be.

Összetevők: szűrt reverse osmosissal tisztított víz, klorofill por.

A klorofill kivonat felhasználása:

Fogyasztása kizárólag kúraszerűen javasolt a test elsavasodása esetén. Kizárólag hígítva fogyasztható! Fogyasztás előtt felrázandó.

Anyag - Mennyiség - pH érték

Klorofill kivonat 20 ml 11,5 pH
Víz 400 ml 6-7 pH
Keverék 420 ml 8-9,3 pH

Ellenőrizheti otthonában a csapvíz pH értékét lakmuszpapírral.


Adagolás: az 50 ml klorofillt egy liter (1000 ml) vízzel hígítani. Kizárólag hígítva fogyasztható.

A napi adag: 20 ml klorofill 4 dl vízzel hígítva.
Ár: 1780 Ft

Klorofill kivonat >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved