KezdŇĎlap √úgyf√©lszolg√°lat H√≠rlev√©l Kos√°r Hogyan v√°s√°roljak? Hat√°ster√ľletek; Honlap
Flavin7-es term√©szetes √©trendkieg√©sz√≠tŇĎk, vitaminok, ŇĎssejtfokoz√≥

√ĀrkeresŇĎIntenzyme Fat - fogy√≥k√ļr√°hoz >> 2 tal√°lat

Intenzyme Fat - 100 db kapszula

Az Intenzyme Fat az eg√©szs√©ges fogy√°st, az optim√°lis tests√ļly el√©r√©s√©t t√°mogat√≥ k√©sz√≠tm√©ny. Enzimeket √©s n√∂v√©nyi ŇĎrlem√©nyeket tartalmaz. A Fat Intenzyme √©trendkieg√©sz√≠tŇĎ kapszula a fogy√≥k√ļra term√©szetes t√°mogat√≥ja,

A Fat kapszula az enzimtartalma miatt biztos√≠tja a folyamatos zs√≠r√©get√©st √©s az √∂sszetevõi seg√≠ts√©g√©vel g√°tolja az √ļjabb lerak√≥d√°sokat, gyors√≠tja az anyagcser√©t. A test√ľnkben lezajl√≥ helyes em√©szt√©s√©rt az enzimek felelõsek. A Fat a term√©szetes n√∂v√©nyi tartalma mellett h√°rom k√ľl√∂nlegesen v√°logatott enzimet tartalmaz: Lip√°zt, Cellul√°zt, Invert√°zt.

A terméket bemutató videó (A Fat és a NettoFat név ugyanazt a terméket fedi.)


√Ėsszetevõi: a lip√°z seg√≠ts√©g√©vel a t√°pl√°l√©kkal felvett zs√≠rok a t√°pcsatorn√°ba ker√ľlve enzimatikus lebont√°s k√∂vetkezt√©ben zs√≠rsavakra √©s glicerinre v√°lnak sz√©t. A felszabadul√≥ zs√≠rsavak a v√°z- √©s sz√≠vizom sz√°m√°ra szolg√°lnak energiaforr√°sk√©nt.

A cellul√°z val√≥j√°ban egy gyûjtõfogalom, minden olyan enzimet ide sorolunk amely valamilyen m√≥don a cellul√≥z bont√°s√°ban r√©szt vesz. A feladatuk a cellul√≥z egyszerû cukrokra bont√°sa, melyek nem rakt√°roz√≥dnak a szervezetben, hanem azonnal hasznosulnak az anyagcsere sor√°n.

Az invert√°z nevû enzim a szahar√≥zt (krist√°lycukrot) - t√∂bbek k√∂z√∂tt az emberi em√©sztõszervekben - alkot√≥elemeire: gl√ľk√≥zra (szõlõcukor) √©s frukt√≥zra (gy√ľm√∂lcscukor) bontja. Az enzim gondoskodik a cukor k√ľl√∂nb√∂zõ m√©rt√©kben erõs invert√°l√°s√°r√≥l, √©s √≠gy g√°tolja a nemk√≠v√°natos cukorkrist√°lyok k√©pzõd√©s√©t.

A Coleus forskohlii aktív hatóanyaga a forskolin nagy szerepet játszik számos sejtfunkcióban, beleértve a hisztamin-termelés megakadályozását, az izmok ellazítását, tiroidfunkció növelését és a zsírégetés felgyorsítását.

A feketebors (Piper nigrum) egy tr√≥pusokon õshonos cserje eg√©szben, frissen durv√°ra t√∂rve, vagy õr√∂lve haszn√°lj√°k. T√∂bbsz√∂r√∂s gy√≥gyhat√°sa t√°vol-keleten k√∂zismert: fokozza a zs√≠r-anyagcser√©t, vizelethajt√≥, sz√©lhajt√≥, √©l√©nk√≠tõ hat√°s√ļ. Tov√°bb√° kiv√°l√≥ fûszer.

A hossz√ļ-bors (Piper longum) Az õsi ayurv√©da komplex m√©regtelen√≠tõ ter√°pi√°j√°nak kezdõ l√©p√©se - fõleg a t√ļlt√°pl√°lt betegek eset√©ben - n√©h√°ny napos b√∂jt vagy kal√≥riaszeg√©ny di√©ta, majd az em√©szt√©s t√ľz√©nek fel√©breszt√©se. Ez a n√∂v√©ny hat√©konyan hozz√°j√°rul ahhoz, hogy a sejtekben l√©võ m√©reganyag az em√©sztõtraktusba t√°vozzon √©s √ľr√ľlj√∂n.

A kukoricabajusz a n√©pi gy√≥gy√°szat folyamatosan haszn√°lt alkot√≥eleme. Vesekõ √©s h√ļgyh√≥lyaghomok eset√©n nagy mennyis√©gben vizelethajt√≥k√©nt fogyasztj√°k √©s fogyasztott√°k r√©gen is. Ugyancsak diuretikus hat√°sa miatt sz√°mos cukorbaj elleni √©s tests√ļly cs√∂kkentõ teakever√©k alkot√≥eleme.

√Ėsszetevõk: kukoricabajusz ŇĎrlem√©ny, Cellulase enzim, Lipase enzim, Invertaze enzim, Coleus Forskohlii, Piper Nigrum, Piper Longum, Chrome Mate; zdelatin kapszul√°ban. Egy kapszula: 600 mg.

Aj√°nlott napi adag: 2x1 kapszula

Termékajánlat: Intenzyme Colex granulátum

√Ār: 7420 Ft

Intenzyme Fat - 250 db kapszula
Leírása megegyezik a 100 kapszulás kiszerelésével.
√Ār: 18000 Ft

Intenzyme Fat - fogy√≥k√ļr√°hoz >> 2 tal√°lat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved