Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

Árkereső



Intenzyme Fat - fogyókúrához >> 2 találat

Intenzyme Fat - 100 db kapszula

Az Intenzyme Fat az egészséges fogyást, az optimális testsúly elérését támogató készítmény. Enzimeket és növényi őrleményeket tartalmaz. A Fat Intenzyme étrendkiegészítő kapszula a fogyókúra természetes támogatója,

A Fat kapszula az enzimtartalma miatt biztosítja a folyamatos zsírégetést és az összetevõi segítségével gátolja az újabb lerakódásokat, gyorsítja az anyagcserét. A testünkben lezajló helyes emésztésért az enzimek felelõsek. A Fat a természetes növényi tartalma mellett három különlegesen válogatott enzimet tartalmaz: Lipázt, Cellulázt, Invertázt.

A terméket bemutató videó (A Fat és a NettoFat név ugyanazt a terméket fedi.)


Összetevõi: a lipáz segítségével a táplálékkal felvett zsírok a tápcsatornába kerülve enzimatikus lebontás következtében zsírsavakra és glicerinre válnak szét. A felszabaduló zsírsavak a váz- és szívizom számára szolgálnak energiaforrásként.

A celluláz valójában egy gyûjtõfogalom, minden olyan enzimet ide sorolunk amely valamilyen módon a cellulóz bontásában részt vesz. A feladatuk a cellulóz egyszerû cukrokra bontása, melyek nem raktározódnak a szervezetben, hanem azonnal hasznosulnak az anyagcsere során.

Az invertáz nevû enzim a szaharózt (kristálycukrot) - többek között az emberi emésztõszervekben - alkotóelemeire: glükózra (szõlõcukor) és fruktózra (gyümölcscukor) bontja. Az enzim gondoskodik a cukor különbözõ mértékben erõs invertálásáról, és így gátolja a nemkívánatos cukorkristályok képzõdését.

A Coleus forskohlii aktív hatóanyaga a forskolin nagy szerepet játszik számos sejtfunkcióban, beleértve a hisztamin-termelés megakadályozását, az izmok ellazítását, tiroidfunkció növelését és a zsírégetés felgyorsítását.

A feketebors (Piper nigrum) egy trópusokon õshonos cserje egészben, frissen durvára törve, vagy õrölve használják. Többszörös gyógyhatása távol-keleten közismert: fokozza a zsír-anyagcserét, vizelethajtó, szélhajtó, élénkítõ hatású. Továbbá kiváló fûszer.

A hosszú-bors (Piper longum) Az õsi ayurvéda komplex méregtelenítõ terápiájának kezdõ lépése - fõleg a túltáplált betegek esetében - néhány napos böjt vagy kalóriaszegény diéta, majd az emésztés tüzének felébresztése. Ez a növény hatékonyan hozzájárul ahhoz, hogy a sejtekben lévõ méreganyag az emésztõtraktusba távozzon és ürüljön.

A kukoricabajusz a népi gyógyászat folyamatosan használt alkotóeleme. Vesekõ és húgyhólyaghomok esetén nagy mennyiségben vizelethajtóként fogyasztják és fogyasztották régen is. Ugyancsak diuretikus hatása miatt számos cukorbaj elleni és testsúly csökkentõ teakeverék alkotóeleme.

Összetevõk: kukoricabajusz őrlemény, Cellulase enzim, Lipase enzim, Invertaze enzim, Coleus Forskohlii, Piper Nigrum, Piper Longum, Chrome Mate; zdelatin kapszulában. Egy kapszula: 600 mg.

Ajánlott napi adag: 2x1 kapszula

Termékajánlat: Intenzyme Colex granulátum

Ár: 7420 Ft

Intenzyme Fat - 250 db kapszula
Leírása megegyezik a 100 kapszulás kiszerelésével.
Ár: 18000 Ft

Intenzyme Fat - fogyókúrához >> 2 találat



(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved