Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőIntenzyme Colex >> 2 találat

Intenzyme Colex - 100 g granulátum

Colex Intenzyme: telítettség-, jóllakottságérzés könnyedén és egészségesen. A Colex hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömeg-csökkentő étrend eredményességéhez. Jatvíthatja az emésztést és az anyagcserét; jelentős biokefe: béltisztító hatású. Összetevők: Salvia, káposzta, almahéj, lenmagcsíra, lucernacsíra.

A Colex egy olyan gyógynövény és enzimkomplex, amely a gyomorba jutva térkitöltõ tulajdonságát kihasználva telítettségérzetet okozva biztosítja, hogy ne koplalás útján, hanem kellemes jóllakottsággal kezdjük a fogyókúrát. Továbbá tartalmaz enzimket, amelyek a biokémiai folyamatokat katalizálják. A szervezetbe jutás után a granulátum ballasztanyagként megdagad és egy úgynevezett természetes "biokefeként" vonul végig az emésztõrendszeren és tisztítja a bélcsatornát.

A Colex granulátum össezetevõi:
Salvia: a Salvia a Chia (Salvia hispanica L.) nemesített változatának termése. Az aztékok az életben maradáshoz használták a hosszú és fáradságos vadászatok alatt, a kereskedelmi utak alatt, valamint a harcok során. Nagyon magas hasznosanyag tartalommal bír: 7-szer több C vitamint, mint a narancs. 6-szor több kalciumot tartalmaz, mint a tej, 15-ször több magnézium, mint a brokkoliban, 3-szor több vas, mint a spenótban, több kálium, mint a banánban. Tartalmaz továbbá Omega 3 zsírsavat és természetes rostokat.

Káposzta: a káposzta értékes tápanyagokban gazdag, kalóriaszegény és ízletes növényünk. Magas rostanyagtartalma serkenti az emésztést és a béltartalom áthaladását, erélyes béltisztító és semlegesíti a méreganyagokat Száz grammonként 25 kilokalóriájával abszolút kalóriaszegény. Úgynevezett "negatív kalóriás" élelmiszer, aminek több energia szükséges a megemésztéséhez, mint amennyit végeredményben kinyerhetünk belõle. Vitaminokban, ásványianyagokban (K, Ca, Fe) és a vérképzéshez fontos klorofilban gazdag. Folsav- és C-vitamintartalma egy felnõtt napi szükségletének nagy részét fedezi. 100 gramm káposztalében annyi a C-vitamin, mint egy nagy narancsban.

Almahéj: az alma héja pektinben gazdag, gyümölcssav és vitamintartalma (A,B1,B2,C,E) magas és több mint 20 féle ásványianyag található benne. Az alma, mint ballasztanyagban gazdag és kalóriában szegény (58 kcal/100g) ételféleség gyorsan laktat, anélkül, hogy a szervezetünket kalóriákkal terhelné.

Lenmagcsíra: legfontosabb tulajdonsága hogy gátolja a káros koleszterin lerakódását, ebbõl fakadóan védi az érrendszert. Tartalmaz Omega-3 zsírsavat, Lignant, Pektint, Linamarint. 35% százalék növényi olajat tartalmaz, aminek 72%-a esszenciális tehát a szervezet számára nélkülözhetetlen. Gazdag vitaminokban (A, B, C, D és E) és ásványianyagokban (K, P, Mg, Ca, S, Fe, Cu, Na, Cl, Mn, Si, Cu, Fl, Al, Ni, Co, I, Cr ) A másik kiemelendõ tulajdonsága, hogy a maghéjban levõ 3-6 %-os nyáktartalom, a maghéj cellulóztartalmával együtt fokozza a bél mozgását. A nyáktartalom teszi alkalmassá, a gyulladásos gyomor- és bélmegbetegedések kiegészítõ kezelésére.

Lucernacsíra: a hagyományok szerint elõször az arabok termesztettek lucernát úgy kétezer évvel ezelõtt, s minden élelem atyjának nevezték. Segít a sav-bázis egyensúly fenntartásában, a legtöbb akut és krónikus emésztési zavarban elõnyösen alkalmazható. U-vitamin-tartalma révén kiválóan használható peptikus fekély kezelésére. Emellett rengeteg ásványianyagot (Ca, P, Mg, Mn, Fe, K) és vitamint (A,C,B12,D,E,K,P) tartalmaz.

A Colex granulátum ajánlott napi adagja: 2x1 mérõpohár (8g). Egy mérőpohár granulátumot elkeverünk nyolc mérőpohár folyadékban. Keverés után fogyasztható.

Termékajánlat: Intenzyme Fat zsírégető kapszula

Ár: 3340 Ft

Intenzyme Colex - 250 g granulátum
Leírás ugyanaz, mint a 100 g-osnál.
Ár: 7530 Ft

Intenzyme Colex >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved