Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőAmino Glutamin kapszula >> 2 találat

Amino Glutamin - 100 db kapszula

Amino Glutamin étrendkiegészítő kapszula bioflavonoidokkal.

Az L-Glutamin, mely gyakorlatilag minden amino "anyjának" tekinthető, joggal lett a legnépszerűbb aminosav a közelmúltban. Segít fenntartani a sejtek sejtmembránon belüli vízellátását, azaz a sejttérfogatot növeli (cellvolumizáció).

Az L-glutamin nem esszenciális aminosav hanem csak "feltételesen" esszenciális, ami azt jelenti, hogy bár képesek vagyunk előállítani, megnövekedett igény esetén szükség van a kívülről történő pótlásra, a táplálékkiegészítő formájában elfogyasztott glutaminra.

A glutamin megtalálható a csontszövetben, tüdőben, májban, agyban és a gyomorszövetben. A legtöbb L-glutamint a csontszövet tárolja, a test tartalékainak mintegy 60%-át.

A glutamine hozzájárulhat az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez. Nagy mennyiségű ammóniát képes megkötni; az ammónia gátolja az agyműködést. Segíthet az alkoholizmus leküzdésében is. Enyhíti a fáradságot, csökkenti a depressziót. Segíthet impotenciás zavaroknál.

A glutamin támogatja a regenerációs folyamatokat, gyorsítja a sebgyógyulást, segíti a fekélyek gyógyulását, erősíti az immunrendszert és segít a kemoterápiás kezelések mellékhatásainak kivédésében. Kutatások kimutatták, hogy a glutaminnak pozitív hatásai vannak sebészeti beavatkozások után, trauma kezelésekor. Reménykeltő kísérletek szerint segít a gyomorfekély okozta károsodások kivédésében.

Bizonyos esetekben, amikor a test kemény fizikai munkát végez, a tartalékok kiürülhetnek. Az L-glutamin szint akár 50%-kal csökkenhet. Az izomszövet glutamin koncentrációját sok minden befolyásolja. A sérülések, stressz, éhezés, mind hatással vannak rá. Ezért a glutamint alkalomadtán esszenciálisnak minősítették.

Az Amino Glutamin étrendkiegészítő kapszula összetétele: L-glutamin aminosav, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány) zselatin kapszulában.

Nettó tömeg: 60 g (100 db x 600 mg)

Hatóanyag napi adagban
1 kapszula 2 kapszula
L-glutamin 300 mg 600 mg
Összes polifenol 6,6 mg 13,2 mg
Ebből: flavonoid 4,6 mg 9,2 mg
Resveratrol 0,003 mg 0,006 mg

Az Amino Glutamin felhasználási javaslata: napi 1 kapszula, szükség szerint maximum 2 kapszula. Fogyasztása éhgyomorra a leghatásosabb, mert gyorsabban felszívódik.

Ár: 5460 Ft

Amino Glutamin - 250 db kapszula
Leírást lásd a 100 db-os kiszerelésnél.
Ár: 11100 Ft

Amino Glutamin kapszula >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved