Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőAmino Lizin - herpesz >> 2 találat

Amino Lizin - 100 db kapszula

Amino Lizin kapszula - Amino L-lizin tartalmú étrendkiegészítő polifenol tartalommal.

A lizin a herpesz megelőzésében és kezelésében is hatásos immunrendszer erősítő, vírusellenes aminosav. Csonterősítő, bőrregeneráló: csökkenti az öregedés látható jeleit a bőrön.

Idézet a lizin hatásairól Paramedica Magazinból: "A lizin "herpeszstop” hatásúnak bizonyult, azaz abban a fázisban állítja meg a herpesz tüneteinek kifejlődését, amikor elkezdik a szedését. Az égető érzés megjelenésekor 1-2 grammot bevéve, a kellemetlen tünetek 5-10 percen belül megszűnnek. A lizin fontos szerepet játszik a kollagén felépítésében, ezért gyorsítja a bőr és az izmok regenerálódást is. Linus Pauling, a kétszeres Nobel-díjas kémikus szívbeteg emberek kezelésében nagyon sikeresnek találta a C-vitamin és lizin kombinációját. Lizinnel a vírusos megfázás is enyhíthető, sok esetben szinte egyik napról a másikra megszünteti a tüneteket." Továbbá még egy cikk ugyaninnen: Lizinnel a herpesz ellen.

A Lizin a fehérjékben általában megtalálható 20 aminosav egyike. Esszenciális aminosav, egy ember napi szükséglete 1-1,5 g. Elősegíti az izom-, a csont-, és egyéb szövetek normál szerkezetének kialakulását és fenntartását, mindemellett gyorsítja a regenerálódást is.

A lizin a herpesz I és II (ajakherpesz, bárányhimlő, övsömör, stb.) megelőzésében és kezelésében is szerepet játszhat. Néhány öregedéssel összefüggő bőrproblémával szemben is sikeresen alkalmazható.

A lizin a szív egészségi állapotára is jótékony hatással van, mivel megakadályozza a felesleges anyagok lerakódását az artériák falára.

A lizin szerepet játszik a kollagén képződésében, ami a bőr, az izmok és az ízületek egészségi állapota szempontjából fontos. A kollagen a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője. Az öregedés során kollagént veszítünk, aminek a ráncosodás az eredménye. A kollagén természetesen az összes kötőszövet egészsége szempontjából fontos anyag. A porcok, inak, ízületek, bőr, csontok és fogak, és sok szövet növekedésében, valamint regenerálódásában kulcsszerepe van. A kollagén segítheti a sportolókat is a gyorsabb regenerálódásban az intenzív edzések után, valamint a sérülékenyebb szöveteket kellő védelemmel látja el.

A legújabb csontritkulással kapcsolatos kutatási eredmények azt támasztják alá, hogy a kalcium, foszfor és D-vitamin bevitele mellett ugyanekkora szerep hárul a lizinre is, ennek a betegségnek a megelőzésében, leküzdésében. Hiányában a kalcium nem tud beépülni a csontokba és fogakba.

A lizin hiánytünetei a következők lehetnek: fáradtság/gyengeség, vörös szemek, szédülés, megnövekedett reakcióidő, enzim rendellenességek, csökkent növekedés, immun-rendellenességek.

Lizin kutatási referenciák:
klinikai vizsgálat a lizin herpesz fertőzésben való hatásosságáról.

Az Amino Lizin étrendkiegészítő összetétele: L - Lysine monohydrochloride, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény szerint max. 2 kapszula/nap.

Hatóanyag napi adagban
  1 kapszula 2 kapszula
Aminosav L-Lysine 300 mg 600 mg
Összes polifenol 6,6 mg 13,2 mg
Ebbõl: flavonoid 4,6 mg 9,2 mg
Ebbõl: resveratrol 0,0016 mg 0,0032 mg
Ár: 5690 Ft

Amino Lizin - 250 db kapszula
Ár: 11210 Ft

Amino Lizin - herpesz >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved