Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőAmino Arginin >> 2 találat

Amino Arginin - 100 db kapszula

Amino Arginin kapszula - Amino-L-arginint tartalmazó étrendkiegészítő polifenol tartalommal. Az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához.

Az arginin a 22-féle aminosav egyike, tehát az emberi test által előállított fehérjék egyik építőköve. Az L-arginint szervezetünk - elsősorban a vese - is képes előállítani, de szükség lehet a kívülről bevitt pótlására is. Segít a szervezet zsírraktárainak lebontásában, és a megfelelő izomtónus fenntartásában. Ez utóbbi esetben leghatásosabb, ha az erőkifejtés előtt kb. 1 órával vesszük be, bő vízzel. Az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához.

Az arginin a szemi-esszenciális aminosavak csoportjába tartozik, azaz ha a szervezetben megnövekedett arginin igény áll fenn, például növekedési periódusban, az arginint táplálék útján szükséges pótolni. Az arginin hatással van a nitrogén-monoxid termelésre, amely értágító hatásán keresztül nemcsak egészséges és potencia fokozó, hanem növeli a vérellátást és így a szervek tápanyag és oxigén ellátását is.

A nitrogén-oxid fontosságát jellemzi, hogy felfedezéséért és leírásáért 1998-ban orvosi Nobel-díjban részesült három amerikai kutató: Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro and Ferid Murad. A hivatalos sajtótájékoztatót a nobelprize.org oldalán olvashatja.

A nitrogén-oxid kitágítja az érfalakat, aminek hatására megnő a véráramlás, és ezzel több oxidgén és tápanyag jut el a szervekbe. Ezáltal védi a szívet és az érrendszert, csökkenti a cukorbetegség érszövődményeinek a kockázatát. támogatja az egészséges vérnyomást.

Az arginin ezen kívül a vércukor emelkedése nélkül is serkenti az inzulintermelést, ami a szervezet felépítő folyamataihoz elengedhetetlen.

Az arginin a sejt élettani folyamataira is pozitív hatással van, valamint fehérjeszintézist és immunrendszert, illetve idegrendszert erősítő hatású.

Megakadályozza a szövetek lebomlását és segíti az izmok regenerálódását azzal, hogy fehérje-anyagcseréből származó melléktermékeket bont le.

Két aminosav, az L-arginin és L-lizin 1:1 arányú keveréke természetes módon serkenti a szervezetben a növekedési hormon kibocsátást. Ez fokozza az ellenálló képességet, gyorsítja a sebek gyógyulását, a szövetek regenerálódását, erősíti az inakat és szalagokat, csökkenti a vér karbamidszintjét.

Az Amino Arginin étrendkiegészítő kapszula összetétele: L-Arginin-hidroklorid, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); kapszula: zselatin, színezék: titán-dioxid.. 1 kapszula: 600 mg.

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula, igény esetén napi 2x1 kapszula.

Hatóanyag napi adagban
1 kapszula 2 kapszula
L-arginin 300 mg 600 mg
Összes polifenol 6,6 mg 13,2 mg
Ebbõl: flavonoid 4,6 mg 9,2 mg

Kutatás: A Journal of Applied Physiology-ben megjelent kutatási eredmények szerint az Exeteri Egyetem kutatói megállapították, hogy az arginin étrendkiegészítő fogyasztásával jelentősen fokozni lehet az állóképességet nagy intenzitású testmozgás során az arginin kiváltotta nitrogén-oxid termelés jelentős emelkedése révén.
Ár: 5580 Ft

Amino Arginin - 250 db kapszula
Leírást lásd a 100 db-os kiszerelésnél.
Ár: 11040 Ft

Amino Arginin >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved