Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőTrace minerals ásványi anyagok >> 2 találat

Trace Minerals 84M - 100 ml

A Trace Minerls 84M természetes ásványi anyagok és nyomelemek komplexe. Segíti a koncentrációt. Allergia esetén a fogyasztók pozitív eredményről számolnak be. Migrénes fejfájások megelőzésére is alkalmas.

A Nagy Sóstóból (Salt Lake) nyert 84 féle nátriumszegény, természetes ásványianyag fogyasztásával a test hozzájut a táplálkozás során magunkhoz nem vett létfontosságú ásványi anyaghoz és nyomelemekhez.

Felgyorsult világunkban táplálkozásunk során egyre kevesebb természetes eredetű ásványi anyaghoz és nyomelemehez jutunk hozzá. Természetes forrásaink kimerülőben vannak a talaj túlzott kihasználása miatt. Az ásványi sókat nélkülöző szervezet nem képes fejlődni, egészségét megőrizni. Szervezetünk a táplálékokat, vitaminokat nem képes felhasználni, beépíteni ásványianyagok és nyomelemek nélkül.

Ha a vitaminokat fontosnak tartjuk, az ásványi anyagok többszörös jelentőségűek. Szervezetünknek szüksége van az oldott, ionos tengeri ásványokra és nyomelemekre. Ha szervezetünkben megfelelő alkáli ion szint áll rendelkezésre, a mérgező savakat képes semlegesíteni. Amikor már például nincs elegendő kalcium vagy más alkáli ásványi anyag bevitel, a test a túlélés érdekében a csontokból szerzi be a szükséges mennyiségű kalciumot.

A Trace Minerals 84M jótékony hatásai:

Biztosítja az emberi test számára legfontosabb ionokat: nátriumot, káliumot, magnéziumot, kloridot, szulfátot és foszfátot.

Segíti a koncentrációt. Állóképesség, általános vitalitás javítása.

Az ásványi anyagok nagy segítséget nyújtanak bármilyen tisztító kúránál.

Jobb mentális közérzetet eredményezhet az ásványi anyagok kiegészítő használata.

Minden gyógynövény, vagy gyógynövénykombináció hatását elősegíti az ásványi anyagok hozzáadása. Vitaminok hatásának javítása, hisz ezek nem hasznosulnak megfelelően ásványi anyagok nélkül.

Ízületi problémák esetén is kiváló segítséget nyújt. Az ásványi anyagok a csont- és fogsűrűségnek és -keménységnek fontos tényezői. Szerepet játsszanak a fogszuvasodás megelőzésében.

Allergia esetén a fogyasztók pozitív eredményről számolnak be.

Hatására javulhat a haj, a bőr és a köröm minősége, szépsége.

Menstruációs és premenstruációs problémák csökkentésére, kombinálva olyan gyógynövényekkel, amelyeket hagyományosan női panaszokra alkalmaznak.

A fürdővízbe téve néhány csepp puhítja és felfrissíti a bőrt. Az asztali só természetes helyettesítője lehet. A nátrium más ásványi anyagokkal egyensúlyban nem káros a magas vérnyomásra, mint a közönséges asztali só.

Felhasználási javaslat: napi 1-3 X 20-30 csepp italokhoz, vízhez, gyümölcslevekhez, teához, kávéhoz, stb. keverve. Ételek (levesek, öntetek stb.) készítéséhez. 1 ml= 20 csepp. Hígítva fogyasztandó. Szembe ne kerüljön.

A Trace Minerals TM84 összetétele: klorid, magnézium, szulfát, nátrium, lítium, bór, kálium, bárium, kálcium, szén, cérium, európium, fluor, gallium, arany, indium, jód, vas, lantán, luténium, mangán, nitrogén, palladium, foszfor, platina, szkandium, szelén, szilícium, kén, titán, vanádium, cink, ezüst, valamint a tengervízben előforduló ásványi anyagok és nyomelemek, ásványi sók változó nyomelem mennyiségben (ppm. )

Ár: 3280 Ft

Trace Minerals 84M - 300 ml
Trace Minerals 84M ásványi anyag komplex - 300 ml. Leírása megegyezik a 100 ml-es kiszerelésével.
Ár: 8900 Ft

Trace minerals ásványi anyagok >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved