Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőKorall kalcium >> 2 találat

Corall kálcium - 100 db kapszula

Korall kálciumot és magnéziumot tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

A Corall Kalcium kalciummal látja el a szervezetet. Véd a csontritkulás ellen és lúgosító hatású. Hozzájárul a csonttömeg megtartásához, a korral járó csontleépülés kialakulásának lassításához, az egészséges sav-bázis egyensúly fenntartásához.

A kalcium a csont felépítéséhez elengedhetetlen, továbbá szükséges az idegingerület átvitelhez, az izom-összehúzódáshoz és a véralvadáshoz.

A magnézium nélkülözhetetlen a szervezet energiatermelő folyamataihoz, továbbá részt vesz a szervezet fehérje szintézisében.

A flavonoidok a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.

A kalcium nagy része a csontokban van jelen és mindössze 1 százaléka található a testnedvekben és a szövetekben. Ha a szervezet nem jut elegendő mennyiséghez, a csontvázból kezdi elvonni a hiányzó részt. A fiatal felnőttek csontjaiban a kalcium beépülése és kiválasztódása egyensúlyban van. A csontritkulás esetén ez az egyensúly felborul, a csontokba kevesebb kalcium épül be, mint amennyi onnan kiválasztódik. A csontok állománya ritkábbá, "könnyebbé" válik és ennek következtében szerkezetük meggyengül, hajlamosabbak a törésre. A csontritkulás a nyugati civilizáció egyik népbetegségének számít.

A nőknek általában nagyobb mennyiségű kalcium felvételére van szükségük, mint a férfiaknak.

A maximális csonttömeget az ember harmincas évei közepén éri el. Ezután egy kissé több csont bomlik le, mint amennyi képződik - körülbelül 0,3-0,5 százaléknyi csonttömeg vész el évente. A változás korában az ösztrogénszint gyorsan csökken, a csonttömeg vesztése évi 1-3 százalékra gyorsul. 60 év körül a folyamat lelassul, de nem áll meg. Előrehaladott korú nők csonttömegük 35-50 százalékát vesztik el, a férfiak 20-35 százalékot veszítenek.

A normál pH fenntartása: a Corall Kalcium megemeli a sejteken kívül lévő folyadék pH-ját, ez lúgos környezetet teremt. A lúgos környezet az egyik legfőbb megakadályozója a szövetsérüléseknek, az öregedésnek és a szervi megbetegedésnek.

A japán Okinawa melletti Sango korallból származó kalcium kémiai elemzése azt mutatta, hogy az majdnem azonos az emberi csontban található kalciummal. A korall az ionokat egy bizonyos algával való szimbiózisa révén veszi fel. Ez a mikroalga a korall vázában él, így lehetséges, hogy a korall az alga révén felvegye a szükséges tápanyagokat. Ez teszi a korallt a természetes ásványi anyagok forrásává.

Összetevõk: SMP (Sango Mineral Powder - Sango korall ásványi por (ebbõl CaCO3 = 56 %, MgCO3 = 40 %), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ, cirok; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában. 1 kapszula= 0.600 gramm.

Ajánlott napi bevitel: 4 kapszula

Hatóanyag napi adagban (4 kapszula)
Kalcium 320 mg RDA 40 %
Magnézium 160 mg RDA 53,4%
Összes polifenol 13,3 mg
Ebbõl: flavonoid 9,3 mg
Ebbõl: resveratrol 0,0066 mg

Ár: 7530 Ft

Corall kálcium - 250 db kapszula
Leírást lásd a 100 db-os kiszerelésnél.
Ár: 13110 Ft

Korall kalcium >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved