Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőCytoFlavin 7 kapszula >> 3 találat

Cyto Flavin 7 plusz - 100 db kapszula
A Cyto Flavin 7+ kapszula leírása megegyezik a 250 db-os kiszerelésével.
Ár: 8640 Ft

Cyto Flavin 7 plusz - 250 db kapszula

Cyto Flavin 7+ kapszula - tizenegy fajta növény szárított mag-héj, csíra őrleménye, polifenol tartalmú étrendkiegészítő készítmény.

A Cyto Flavin7+ természetes étrendkiegészítő kapszula növényi flavonoidok és enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) szinergista, egymást erősítő hatású, komplexe.


Hatóanyagai: flavonoidok, egyéb növényi antioxidánsok, rezveratrol, benzokinon, glükozinolát (szulforafán), szaponinok.

A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére. A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.

A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és a bélrendszerben szívódnak fel. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.

A szőlőmag biztosíthatja az egészséges szív- és érrendszer működését, valamint védheti a sejteket a szabad gyökök által okozott káros oxidációs folyamatoktól.

A bodza erősítheti az immunrendszert.

A növényi csírák kitűnő enzimforrások. (Webáruházunkban 13 féle csíra kapszula kapható). Az enzimek olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozzák, katalizálják. Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben. Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek részt. Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell. Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni. A legkitűnőbb enzimforrásunk a növényi csírák.

Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a szervezetünkben! A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás és a betegségek is óriási mennyiséget emésztenek fel enzimháztartásunkból, így idővel az egyensúly megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek.

A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő.

Brokkoli csíra: Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a vastagbél- és a gyomorrák megelőzésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a prosztata-, végbél-, nyelőcső-, tüdő- valamint hólyagrák megelőzésében is.

Búzacsíra: Már az ókori Egyiptomban is használták, valamint a népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő és daganatellenes hatását.

Lucerna csíra: Növényi ösztrogén tartalma segíthet a mellrák megelőzésében, vastagbélgyulladásban szenvedők gyógytápláléka.

Összetevõk: szõlõ mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, szeder mag-héj szárítmány, cseresznye héj szárítmány, ribizli mag-héj szárítmány, bodza héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány, valamint búzacsíra, brokkolicsíra és lucernacsíra szárítmány; zselatin kapszulában.

Tartalma: 250 db 600 mg-os kapszula.

Hatóanyag:4 kapszulában:

Szőlőmag: 166,4 mg
Bodza: 166,4 mg
Össz polifenol: 44,24 mg
- ebből flavonoid: 30,96 mg

Felhasználási javaslat: 2x2 kapszula/nap, valamint igény szerint max. 3x 2-3 kapszula/nap..

Ár: 17990 Ft

Cyto Flavin 7 plusz - 90 db kapszula

A CytoFlavin 7+ kapszula összetételének leírása megegyezik a 250 db-os kiszerelésével. A kapszula mérete eltérő. Tartalma: 90 db 361 mg-os kapszula.

Felhasználási javaslat: 2 x 2 kapszula/nap, valamint igény szerint 3 x 2-3 kapszula/nap.


Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
4 kapszula 6 kapszula
Össz polifenol 39,9 mg 59,85 mg
Ebbõl: flavonoid 27,9 mg 41,85 mg
Ár: 6000 Ft

CytoFlavin 7 kapszula >> 3 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved