Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőRezveratrol, Rezveratrol Forte >> Rezveratrol kapszula >> 2 találat

Rezveratrol kapszula - 100 db

A rezveratrol (resveratrol) növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a keserűfűben is (Polygonum cuspidatum). A rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol. A kapszula az alkalmazott extrakciós eljárás révén nagy tisztaságban (95-98%) tartalmazza.

A rezveratrol antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is.

Ajánlott főleg azoknak, akik szívük és érrendszerük egészségét rezveratrol fogyasztással szeretnék támogatni.

A resveratrol és a francia paradoxon: a 80-as években népegészségügyi adatok alapján nyilvánvalóvá vált, hogy a vérkoleszterin-szinttel arányosan nő a koszorúér-betegségekből eredő (szívinfarktus) halálesetek száma. Ez az összefüggés igaznak bizonyult minden iparosodott országra Franciaország kivételével. Kiderült ugyanis, hogy a franciáknál átlagosan majdnem annyira megemelkedett a vérkoleszterin mint nálunk, de Magyarországon mégis kb. ötször többen halnak meg szívinfarktus következtében, mint Franciaországban. E jelenséget nevezzük francia paradoxonnak.

Hamarosan kiderült, hogy a francia paradoxonért a délfrancia borok tehetők "felelőssé". Kimutatták, hogy főként a dél-európai borokban található t-rezveratrol a francia paradoxon "hatóanyaga". Számos állatkísérlet és klinikai vizsgálat igazolta, hogy a rezveratrol valóban (több mint 80%-kal)csökkenti a szívinfarktus előfordulásának esélyét.

Ma már ismert az az élettani mechanizmus, amely a rezveratrol kedvező hatását megmagyarázza: a rezveratrol prekondicionálja a szívizmot: azaz megtanítja a szívet elviselni az infarktust kiváltó (oxigénszegény) állapotot.

Összetevõk: rezveratrol, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 2 kapszula
Összes polifenol 18,6 mg 37,2 mg
Ebbõl: flavonoid 11,62 mg 23,24 mg
Ebbõl: resveratrol 2,008 mg 4,016 mg

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula, illetve szükség esetén napi 2x1 kapszula.

Kapcsolódó terméek:
  - Rezveratrol Forte kapszula
  - Rezveratrol+Q10+folsav nagydózisú hatóanyagok

Ár: 4720 Ft

Rezveratrol kapszula - 250 db
Leírást lásd a 100 db-os kiszerelésnél.
Ár: 10240 Ft

Rezveratrol, Rezveratrol Forte >> Rezveratrol kapszula >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved