Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőGránátalma kapszula >> 2 találat

Gránátalma kapszula - 100 db

Gránátalma kivonat kapszula - gránátalma kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polfenol tartalommal.

A gránátalmát Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. Az egyiptomi papírusztekercseken már i.e. 1550 körül szerepel ez a gyümölcs. A görög mítoszokban pedig a megújulás és az élet szimbólumaként jelenik meg. Gyógyászati felhasználása 3000 évre nyúlik vissza.

A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.

A gránátalma és a Flavin7 bioflavonoid komplex antioxidáns hatóanyagai gátolják a szervezetben zajló kóros oxidatív folyamatokat, melyek krónikus betegségekhez vezethetnek.

A kutatási eredmények szerint csökkenti a gyulladást, a porcot megtámadó enzimek termelését is gátolja (artrózis, ízűleti kopás, osteoarthrosis izületi kopás ellen). A férfiaknál csökkenti a kockázatot a prosztatabántalmaknál. Bélféreg űző.

A gránátalma és a szívbetegségek:
2000-ben kezdett érdeklődést kelteni a gránátalma antioxidáns hatása, amikor egy kutatócsoport kimutatta a gránátalma hatékonyságát az atherosclerosis kezelésében. A kutatást Aviram professzor vezette, aki elsőként igazolta a vörösbornak a koleszterol-oxidációra való jótékony hatását. Az antioxidáns ekvivalenciát mérő Trolox-teszt szerint a gránátalmalének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. Aviram professzor vizsgálatai megállapították, hogy a gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros koleszterin) szintjét, illetve szignifikánsan növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiségét a vérben.

A már kialakult szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora jelentős javulást mutatott a kontrollcsoportéhoz képest. Így a gránátalma-kivonat fogyasztása már két hét alatt jelentősen csökkentette a vérnyomást magas vérnyomású páciensek körében, és egy év alatt átlagosan 35%-kal csökkentette a már meszesedést mutató artériák falának vastagságát.

A gránátalma a rák ellen: a Wisconsin Egyetem, USA kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni bőrrák kialakulását egereken. Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák, illetve humán rákos emlősejtek ellen. Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek.

A gránátalma az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása, ami gátolja a rák kialakulását. A flavonoidjairól pedig bizonyították, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist, így az egyik legerősebb daganatellenes hatást fejtik ki.

A flavonoidok elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben, valamint gátolják a szervezetben zajló kóros oxidatív folyamatokat.

Összetevõk: gránátalma kivonat (ellagsav 40%), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilvahéj szárítmány almahéj szárítmány), kendermag őrlemény. Kapszula: zselatin. Nettó tömeg: 60 g (100x600 mg)

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
  1 kapszula 2 kapszula
Gránátalma őrlemény (Ellag sav 40%) 80 mg (32 mg) 160 mg (64 mg)
Összes polifenol 10 mg 20 mg
Ebbõl: flavonoid 7 mg 14 mg
Resveratrol 0,005 mg 0,01 mg

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula, illetve igény szerint napi max. 2 kapszula.

Ár: 6500 Ft

Gránátalma kapszula - 250 db
Leírást lásd a 100 db-os kiszerelésnél.
Ár: 13110 Ft

Gránátalma kapszula >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved