Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőVitaminos krémek >> 5 találat

F vitamin krém - 127 ml
F vitamin krém 127 ml

Többszörösen telítettlen zsírok,melyek táplálják és regenerálják a bőrt. Az F-vitamin létfontosságú zsírsavakat tartalmaz, főként növényi olajokban található. Szépségápolási szempontból az egyik legfontosabb vitamin. Hiánya bőrszárazságot, a haj és a köröm töredezését okozhatja, ill. különböző bőrbetegségek (ekcéma, pattanások) formájában jelentkezik.
Ár: 1380 Ft

Béta karotin krém - 127 ml

Mikro-tápanyag, makro segítség a bőrnek. A legismertebb karotin, a ß-karotin hatékony antioxidáns, az A-vitamin elővitaminja.

Szükség van rá a hám épségének megőrzéséhez, megköti a sejteket károsító szabadgyököket, szabályozza a faggyúműködést. A köröm, a haj és a bőr egészségének megőrzésében is nagy szerepet játszik.

Ár: 2300 Ft

Kalcium krém - 127 ml

Körömápolás és csípések Kezelésére a töredezett körmök, barázdák, fehér csíkok gyakran fehérje-, kalcium- vagy magnéziumhiány jelei. Jól bevált kezelés rovarcsípések esetén a Kalcium pezsgőtabletta, de ez a fontos ásványi anyag külsőleg is hatékony. Egyes gyulladások kezelésére is javallott.

Ár: 1380 Ft

C vitaminos krém - 80 ml
Hatékony készítmény a bőrzsírosodás, izzadás kezelésére, érzékeny bőrre. Az egyik legfontosabb vitamin belsőleg és külsőleg egyaránt. Elsősorban azoknak, akiknek az arc, a dekoltázs, a hát felső részén és a hajas fejbőr területén érzékeny a bőrük, akik hajlamosak a hajzsírosodásra, a hajkorpásodásra. Ezen kívül alkalmas a kialakult bőrgyulladás kezelésére és megelőzésére is.
Ár: 1150 Ft

E vitaminos krém - 80 ml

Gyorsan felszívódó, fiatalító hámvédő krém. Az E-vitamin elsősorban antioxidáns hatása miatt fontos, mert segít semlegesíteni a sejteket károsító szabad gyököket, védi a sejthártyák többszörösen telítetlen zsírsavait, javítja a bőr vérellátását, lassítja a sejtek öregedésének folyamatát, megőrzi a bőr puhaságát és rugalmasságát, ellenállóvá teszi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben.

Ár: 1610 Ft

Vitaminos krémek >> 5 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved