Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőInulion, Inulion Forte Fruktóz >> 2 találat

Inulion Forte Fruktóz - 120 db

Inulion Forte Fruktóz csicsóka és fruktóz tartalmú étrendkiegészítő kapszula C-vitamin tartalommal.

Az Inulion Forte Fruktóz kapszula összetétele: az Inulion kapszula összetevői, fruktózzal gazdagítva.

Az Inulion kapszula fő alkotórészét kitevő csicsóka őrlemény összetétele: 70-75% szénhidrát (ez a szénhidrát az inulin, és az ezt alkotó egyszerű cukor a fruktóz), 2% fehérje, 0,2% zsiradék, 2,5% növényi rost, ásványi anyagok: kálium, kalcium, magnézium, foszfor; nyomelemek, C- és B vitaminok, ß-karotin, esszenciális aminosavak, prebiotikum.

Rosttartalma miatt, mint ballasztanyag laktató hatású, a bélműködést kedvezően befolyásolja, sőt a méreg- és rákkeltő anyagokat megköti, és azok kiürítését segíti.

Hatásterületei:

Alkoholfüggők, leszokni kívánók: Az alkoholfüggőséget, az iváskényszert az alkohol lebontása során keletkező ún. acetalhid felszaporodása okozza. Az inulint alkotó fruktóz sietteti az alkohol, az acetaldehid lebomlását. (30 gramm fruktóz 50%-al növeli az alkohol oxidációját).

Időskori, ún. II. típusú cukorbetegek: A II. típusú cukorbetegség kialakulásában alapvető szerepet játszik az elhízás és az inzulinrezisztencia. Mindkettőt képes befolyásolni a kapszula inulin tartalma. Mindezek mellett a fruktóz felszívódása lassúbb, gyorsabban épül be a májba glikogén (tartalék tápanyag) formájában. Ezek miatt kevésbé okoz szélsőséges vércukor ingadozást. Ezért a labilis cukorszintű cukorbetegek esetén is kifejezetten ajánlható.

Fiatalkori ún. I. típusú cukorbetegek: Mivel a szervezetbe jutó fruktóz 80 grammig inzulin nélkül is hasznosul, ezen cukorbetegek inzulin igénye várhatóan csökkenni fog.

Egészségesek: A benne található vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, esszenciális aminosavak segítik a fittség megőrzését, rosttartalma megköti a mérgező és káros anyagokat.

Sportolók: Vitaminok és az ásványi anyagok, valamint az inulin, ezzel együtt a fruktóz, és egy fontos anyag, a foszfor, együtt segítik az izomműködést, növelik az izomerőt, csökkentik az izmok fáradékonyságát, így növelve a teljesítőképességet is.

Idegesek, feszültek, pszichésen kimerültek: A rohanó, stresszel teli élet, a mozgáshiány, a minőség- és mennyiségbeli elégtelen táplálkozás az inzulin iránti érzékenység csökkenéséhez, ez pedig hiper- inzulinizmushoz vezet. Az állandósult kissé magasabb inzulinszint vércukor csökkenést okoz, mely ingerlékenységet, agresszivitást, idegrendszeri labilitást eredményezhet. A kapszula inulin és fruktóz tartalma miatt, képes az inzulinrezisztenciát mérsékelni, így ez a fokozott inzulinszint csökkenésével, normalizálásával jár, így csökkentve a feszültséget.

Krónikus, elhúzódó betegségekben szenvedők: nyomelem, vitamin, ásványi anyag, és szénhidrátforrásként inulin, fruktóz tartalmának köszönhetően a sejtek anyagcseréje, regenerációja javul, a szervezet védekező képessége, amely a bélműködést egyenletessé teszi, a székrekedést megszünteti.

Fogyni kívánók: Nagy növényi rosttartalma, valamint az inulin és a rostok jó vízmegkötő képessége miatt, mint ballasztanyag teltségérzetet okoz, mely az éhségérzetet csökkenti, a bélműködést javítja.

A C-vitamin antioxidáns hatása révén, fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében.

Összetevői: csicsóka-szárítmány, cirok mag-héj őrlemény, fruktóz, C-vitamin; kapszula: zselatin, színezék (titán-dioxid). Felhasználási javaslat:1 kapszula/nap, vagy igény szerint 2 kapszula/nap. Nettó tömeg: 43,4 g (120 db 361 mg-os kapszula)

Hatóanyag 1 kapszulában:
Fruktóz 100 mg
Csicsóka szárítmány: 80 mg
C-vitamin 80 mg (RDA 100%)

Cukorbetegeknek ajánlott egyéb termékek:
- Myco Crystal Gyapjas tintagomba kapszula
- Myco Crystal Pecsétviaszgomba kapszula
- Olimpiq StemXCell SL (Sugar Balance) - őssejt-szaporító a cukorbetegek életminőségét javító összetevőkkel gazdagítva

Ár: 2820 Ft

Inulion kapszula - 120 db

Inulion kapszula - csicsóka szárítmányt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula C-vitamin tartalommal.

Az Inulion kapszula fő alkotórészét kitevő csicsóka őrlemény összetétele: 15-20% szénhidrát - ez az összetett szénhidrát inulin formájában fordul elő, melynek alkotó eleme az egyszerű cukor, a fruktóz, 2% fehérje, 2,5% növényi rost, ásványi anyagok, főleg kálium, kalcium, magnézium, foszfor, nyomelemek, C- és B vitaminok, béta-karotin, esszenciális aminosavak.

Ajánlott:

Egészségeseknek: a benne található vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, esszenciális aminosavak segítik a fittség megőrzését, rosttartalma megköti a mérgező és káros anyagokat.

Sportolóknak: vitaminok és az ásványi anyagok, valamint az inulin, ezzel együtt a fruktóz, és egy fontos anyag, a foszfor, együtt segítik az izomműködést, növelik az izomerőt, csökkentik az izmok fáradékonyságát, így növelve a teljesítőképességet is.

Idegesek, feszültek, pszichésen kimerültek: A rohanó, stresszel teli élet, a mozgáshiány, a nem minőségi táplálkozás az inzulin iránti érzékenység csökkenéséhez, ez pedig hiper-inzulinizmushoz vezethet. Az állandósult kissé magasabb inzulinszint vércukor csökkenést okoz, mely ingerlékenységet, agresszivitást, idegrendszeri labilitást eredményezhet. A kapszula inulin és fruktóz tartalma miatt képes az inzulinrezisztenciát mérsékelni, így ez a fokozott inzulinszint csökkenésével, normalizálásával jár, így oldva a feszültséget.

Hasi panaszokkal, szorulással küszködők: A kapszula gazdag rostokban, az inulinnak pedig jó a vízmegkötő képessége, amely a bélműködést egyenletessé teszi, a székrekedést megszünteti.

Fogyni kívánók: Nagy növényi rosttartama, valamint az inulin és a rostok jó vízmegkötő képessége miatt, mint ballasztanyag teltségérzést okoz, mely az éhségérzetet csökkenti, a bélműködést javítja.

Összetétele: csicsóka szárítmány, cirok mag-héj őrlemény, C.vitamin, kapszula: zselatin, színezék (titán-dioxid).

Hatóanyagok: inulin, kolin, szaponinok, ásványi anyagok, aminosavak, flavonoidok, egyéb növényi antioxidánsok, C-vitamin.

A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében: hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Nettó tömeg: 43,4 g (120 db x 361 mg)

Hatóanyag egy kapszulában:
Csicsóka szárítmány 170 mg
C-vitamin 80 mg (RDA 100%)

Ajánlott adagolás: 1 kapszula, illetve igény szerint 2 kapszula naponta.

Cukorbetegségre ajánlott egyéb étrendkiegészítő: Olimpiq StemXCell SL (Sugar Balance) - őssejt-szaporító a cukorbetegek életminőségét javító összetevőkkel gazdagítva.

Ár: 2420 Ft

Inulion, Inulion Forte Fruktóz >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved