Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőInulion, Inulion Forte Fruktóz >> Inulion kapszula >> 1 találat

Inulion kapszula - 120 db

Inulion kapszula - csicsóka szárítmányt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula C-vitamin tartalommal.

Az Inulion kapszula fő alkotórészét kitevő csicsóka őrlemény összetétele: 15-20% szénhidrát - ez az összetett szénhidrát inulin formájában fordul elő, melynek alkotó eleme az egyszerű cukor, a fruktóz, 2% fehérje, 2,5% növényi rost, ásványi anyagok, főleg kálium, kalcium, magnézium, foszfor, nyomelemek, C- és B vitaminok, béta-karotin, esszenciális aminosavak.

Ajánlott:

Egészségeseknek: a benne található vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, esszenciális aminosavak segítik a fittség megőrzését, rosttartalma megköti a mérgező és káros anyagokat.

Sportolóknak: vitaminok és az ásványi anyagok, valamint az inulin, ezzel együtt a fruktóz, és egy fontos anyag, a foszfor, együtt segítik az izomműködést, növelik az izomerőt, csökkentik az izmok fáradékonyságát, így növelve a teljesítőképességet is.

Idegesek, feszültek, pszichésen kimerültek: A rohanó, stresszel teli élet, a mozgáshiány, a nem minőségi táplálkozás az inzulin iránti érzékenység csökkenéséhez, ez pedig hiper-inzulinizmushoz vezethet. Az állandósult kissé magasabb inzulinszint vércukor csökkenést okoz, mely ingerlékenységet, agresszivitást, idegrendszeri labilitást eredményezhet. A kapszula inulin és fruktóz tartalma miatt képes az inzulinrezisztenciát mérsékelni, így ez a fokozott inzulinszint csökkenésével, normalizálásával jár, így oldva a feszültséget.

Hasi panaszokkal, szorulással küszködők: A kapszula gazdag rostokban, az inulinnak pedig jó a vízmegkötő képessége, amely a bélműködést egyenletessé teszi, a székrekedést megszünteti.

Fogyni kívánók: Nagy növényi rosttartama, valamint az inulin és a rostok jó vízmegkötő képessége miatt, mint ballasztanyag teltségérzést okoz, mely az éhségérzetet csökkenti, a bélműködést javítja.

Összetétele: csicsóka szárítmány, cirok mag-héj őrlemény, C.vitamin, kapszula: zselatin, színezék (titán-dioxid).

Hatóanyagok: inulin, kolin, szaponinok, ásványi anyagok, aminosavak, flavonoidok, egyéb növényi antioxidánsok, C-vitamin.

A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében: hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Nettó tömeg: 43,4 g (120 db x 361 mg)

Hatóanyag egy kapszulában:
Csicsóka szárítmány 170 mg
C-vitamin 80 mg (RDA 100%)

Ajánlott adagolás: 1 kapszula, illetve igény szerint 2 kapszula naponta.

Cukorbetegségre ajánlott egyéb étrendkiegészítő: Olimpiq StemXCell SL (Sugar Balance) - őssejt-szaporító a cukorbetegek életminőségét javító összetevőkkel gazdagítva.

Ár: 2420 Ft

Inulion, Inulion Forte Fruktóz >> Inulion kapszula >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved