Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőFokhagyma kapszula >> 2 találat

Fokhagyma kapszula - 100 db

Fokhagyma kapszula - Fokhagyma őrleményt tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. A fokhagyma előnyösen befolyásolhatja a vérlipid (vérzsír) szintet, valamint a vér összkoleszterin szintjét. Segítheti fenntartani az egészséges májműködést.

A fokhagyma előnyös hatását a készítmény úgy fejtik ki, hogy eközben elkerülhető a fokhagyma átható szagával járó kellemetlenség, illetve a nyers fokhagyma okozta gyomorégés.

A fokhagymáról:

A fokhagyma több mint 200-féle biológiailag aktív anyagot - vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet tartalmaz. A fokhagyma fő hatóanyaga az erőteljes antibiotikus hatású allicin, amely emésztés közben az allináz enzim hatására keletkezik a növényben lévő allinból.

A fokhagymát a világ egyik legősibb gyógyító növényeként tartják számon, kezdve az egyiptomiakkal és görögökkel, akik sokféle betegséget kezeltek vele. A népi gyógyászatban főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként ismeretes. Normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét ennek következtében javul a szívizom vérellátása. Fokozza a szív teljesítőképességét, a fokhagymakivonat a szív koszorúereiben is megakadályozza a vérrögképződést. Népgyógyászati tapasztalatok szerint az érelmeszesedés megelőzésére és gyógyítására az egyik leghatásosabb szer a fokhagyma.

A legújabb kutatások alapján egyértelművé vált a növény fogyasztásának rákellenes hatása is. A fokhagyma fogyasztása csökkenti a gyomorrák, vastagbélrák, bőrrák előfordulásának valószínűségét.

A fokhagyma nemcsak akadályozza a koleszterin illetve a zsír lerakódását a vérben, hanem képes a már lerakódott masszát feloldani, csökkenteni a vér koleszterinszintjét. Nem szabad azonban túlzásba vinni, mert a fokhagyma csökkenti ugyan az LDL-t de ugyanakkor csökkenhet a HDL is, ami szívelégtelenséghez vezethet.

Arterioszklerózis, mely úgy keletkezik, hogy a véredények falára lerakódnak anyagok, és ezáltal fokozatosan kisebbé válik a vér járata az artériákban. Minél szűkebb a járat, annak arányában emelkedik a vérnyomás, és annál nagyobb feladat terheli a szívet. Végül a kapilláris vérerek eldugulnak és megjelennek a kísérő bajok, valamint a szívben legtöbb esetben koszorúér-szűkület alakul ki, aminek következtében csökken a szív vérellátása. A fokhagyma két hónap alatt érezhetően leviheti a vérzsír szintet.

Valamikor vegyszeres gyógyszer hiányában, baktérium- vírus- és gomba-fertőzéses betegségekkel szemben a fokhagymával gyógyították a tífuszt, kolerát, stb., de hatékony a fokhagyma a candida gombabetegséggel szemben is.

Féregűző: bélféreg ellen szintén hatásos a fokhagyma.

Tisztítja a légutakat: a fokhagymának a meghűléses betegségek gyógyításában is nagy szerepe van, de asztma, köhögés, szamárköhögés, hörghurut kezelésére is használták.

Összetevők: fokhagyma őrlemény - zselatin kapszulában.

Egy Fokhagyma kapszula tartalmaz 500 mg fokhagyma őrleményt, zselatin kapszulában. Nettó tömeg: 60 g (100 kapszula x 600 g)

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény szerint maximum 2 kapszula/nap.Bő vízzel bevennei.

Ár: 1380 Ft

Fokhagyma kapszula - 250 db
Fokhagyma kapszula 250 kapszula. Leírása ugyanaz, mint a 100 db-os kiszerelésé.
Ár: 2590 Ft

Fokhagyma kapszula >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved