Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőTea kozmetikumok >> TEA Sampon >> 1 találat

TEA Sampon - 230 ml

TEA Shampoo: zöldtea fényvédő és antioxidáns kivonatával és 84 féle ásványi anyaggal dúsított sampon. Nagymértékben csökkenti a fejbőrön lévő kórokozó organizmusok számát, így megelőzhetőek a kellemetlen tünetek (korpásodás, viszketés, kisebesedés stb.).

A zöld tea leghatásosabb anyagai a polifenolok és a bioflavonidok. Ezek megkötik a sejtromboló szabad gyököket, és ezáltal lassítják a bőr öregedési folyamatait.

A természetes antioxidánsok védik a szervezetet a káros szabadgyökök, valamint más oxidációs sejtkárosodástól és a külső UV sugárzástól.

Az évek múlásával lassul a bőr anyagcseréje, így az elveszti nedvességtartalmát, ezért a bőr fokozatosan elvékonyodik. Emellett a környezeti ártalmak: UV-sugarak, szmog, stressz, tartósítószerek stb. elősegítik a szabadgyökök képződését, amelyek csökkentik a bőr rugalmasságát.A bőrsejtek gyors újratermelődéséhez elengedhetetlenül szükséges a sejtek megfelelő táplálása. A bőr öregedése 10-20%-ban genetikus öregedés, 80-90%-ban fényöregedés.

A Tea termékek különlegességét a zöldtea kivonat , valamint az ásványi anyagok és nyomelemek biztosítják.

Biztosítja a haj és a fejbőr vitalitásához szükséges alapvető ásványi anyagokat és nyomelemeket, miközben kíméletesen és mélyrehatóan tisztít. Megőrzi a haj rugalmasságát, gátolja annak töredezését. Nagymértékben csökkenti a fejbőrön lévő kórokozó organizmusok számát, így megelőzhetőek a kellemetlen tünetek (korpásodás, viszketés, kisebesedés stb.). Fellazítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a hajszálak elektromos feltöltődését, ezáltal a haj jól fésülhetővé válik. Egészséges csillogást, dússágot és tartást ad. Gyakori hajmosásra is használható.

Használata: a kívánt mennyiséget habosítsuk fel a nedves hajon, majd masszírozzuk be a fejbőrbe. Pár perc múlva bő vízzel öblítsük le.

Ár: 860 Ft

Tea kozmetikumok >> TEA Sampon >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved