Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőKristálykrém, kristályolaj >> Kristályolaj Classic >> 2 találat

Kristályolaj Classic - 10 ml
Leírása megegyezik a 30 ml-essel.
Ár: 1210 Ft

Kristályolaj Classic - 30 ml

A Kristályolajnak hajszálereket, izmokat, csontokat, ízületeket befolyásoló hatása van. Görcsoldásra, fájdalommentesítésre, feszültség oldásra, nyugtatásra, harmonizációra, élénkítésre ajánlható, ezenkívül reumatikus problémák, csontmeszesedés, porckorongkopás, ízületi gyulladások esetén is és az általuk kiváltott fájdalmak megszüntetésére.

Emellett javasolt fejfájás, allergia és migrén ellen is, valamint menstruációs fájdalmak csökkentésére. Ismeretes még a görcsoldó, vérkeringés javító, fertőtlenítő és vírusölő hatása. Használható fekélyek, visszér, pikkely- és övsömör esetén is.

Alkalmas frissítő fürdő készítésére, masszírozásra, és párologtatásra is, különösen náthás időszakban.

A termék bioaktív, fokozott fájdalomcsökkentő hatását a tiszta napdesztillált és préselt növényi esszenciákban oldott kristályok révén éri el. Az olaj a bőrrel közvetlenül lép érintkezésbe, a gyógynövényolajok hatóanyagai a bőrön át a vérkeringésbe, izmainkba, csontjainkba, ízületeinkbe kerülve feszültségmentesítő, görcsoldó, nyugtató hatást fejtenek ki. Az esszenciák keveréke olyan táptalaja a kristályoknak, melyek képesek áthangolódni a kristály frekvenciájára és saját hatásuk mellett a sejtközi állományban hosszú ideig sugározzák az egészséges sejtműködésre jellemző energiát.

Egy különleges eljárásnak köszönhetően a termék rövid idő alatt beszívódik a bőrön át a mélyebb rétegekbe, segítve ezzel a hatóanyagok mihamarabbi beépülését. A Kristályolaj a benne lévő hatóanyagok révén igen széles alkalmazási lehetőségeket nyújt.

A Kristályolaj alkalmazása: a kezelni kívánt testrészt naponta 3-4 alkalommal egyenletesen kenjük be, majd néhány perc múlva ismételjük meg a műveletet olaj felvitele nélkül. Előtte lehetőség szerint tisztítsuk meg a bőrfelületet, majd töröljük szárazra. Rövid időn belül tapasztalni fogja a panaszok enyhülését.

Összetevõk: Dicaprylyl Ether, Mentha Piperita, Pogostemon Cablin, Melissa Officinalis, Vetiveria Zizanioides, Menthol, Citrus Limetta, Picea Abies, Eugenia Caryophyllus, Matricaria Recutita, Anthemis Nobilis

Ár: 3340 Ft

Kristálykrém, kristályolaj >> Kristályolaj Classic >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved